Gönderen Konu: yenni ampulleri büyüttüm..  (Okunma sayısı 12904 defa)

Çevrimdışı tarihcifss

• BORA 1.6 COMFORTLİNE....
    • Profili Görüntüle
yenni ampulleri büyüttüm..
« : 12 Şubat 2012, 00:47:36 »
sağ ön far ampulum dün akşam halı saha dönüşü patlamış olduğunu farkettim..bugün sanayiye gidip ampul yenileyeyim derken : "bari bi kat fazla parlak olsun diye parçaçcıya sordum" (eski ampuller osram 55/60 olması lazım..) yeni almış olduğum ampuller NARVA 100/90 idi sanırım...ekeltrikçi de kendi servisim de tak bişi olmaz dedi..ve ben taktırdım..ama bazıları far rölesi gerekir 100lük için filan dedi..bir ark.da fazla gelir camı bile karartır eğer büker ısıtıp diyor..anlamadım gitti..(elektrtikçi zaten bunlarda röle otomatik olarak beyinde var diyor..ee ısıtıp cama zarar verme ihtimali olsa elektrikçi ve parçaçcı bilmiyor mu bunu..) fikri olan varsa sevinirim...tşkkrler..
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
Ynt: yenni ampulleri büyüttüm..
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2012, 18:48:42 »
bir fikri olan yok herhalde..
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2012, 18:54:40 »
ben hayatta güvenmem parçacıya ustaya, bir çoğu baştan sallama iş yapıyor, sıkıntı oluncada olur öyle arada ir diyorlar..
sen orjinalinden şaşma genede..
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2012, 20:36:19 »
dostum ben de arkadaşa katılıyorum bende geçen 150 lira verdim xenon taktırdım sağ farın motoru bozuldu parça bekliyoruz en iyisi orjinal .
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı nurigökay

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2012, 14:12:44 »
diğer forumda da  yazdım yine söylüyorum hocam siz bana güvenin ya röle ya da 55/60 watt a dönün

Çevrimdışı 90khan

• Ne mutlu Türk'üm diyene!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2012, 14:32:02 »
zarar verip vermemesini boşverin gece karşıdan gelenin gözünü oyacaksınız önce bunu düşünün bir isterseniz  >:(
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2012, 14:32:36 Gönderen: 90khan »

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2012, 22:02:34 »
kaç ustaya ayrı ayrı sordum bi sıkıntı olmaz bunlar zaten beyinli..kendi ayarlar ......ve kimse de işin aslı sellektör bile yapmadı yahu kullanıp zarar gören var mı? yoksa varsayımlar mı ortada..
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı kemal_koker

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 19 Şubat 2012, 18:44:44 »
röle konusunda işini sağlama almış olursun. yani bende 2gün night breaker la değiştirdim farlarımı . 100lük de var dediler ama almadım çünkü karşıdan gelenin ve öndeki adamın dikiz aynasını düşünerek, zenon kullanan diğer şoförler çok rahatsız edici bi durum çıkarıyorlar meydana çünkü. ama konuyu toparlarsak röle kullanmadan zarar gelmez işin sağlama alınmış olur.

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 19 Şubat 2012, 19:15:17 »
karşımdaki sorumsuz şöforlere çok iyi şeyler söylemiyorum bu konuda kesinlikle ben de aynı sorumsuzluğa düşmek istemem ama bilemiyorum bi sorun yok gibi..bir kişi bile sellektör yapmadı ama benim ayar düğmemin en yükseği bile çok yüksek değil farlarda.belki de ondandır..
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı kemal_koker

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 19 Şubat 2012, 19:15:59 »
olabilir

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 19 Şubat 2012, 19:17:41 »
bir teplki görsem hemen ayarlarım inş.Allahtan ve kulunun hakkından korkarım.."Kalbim temiz" diyen sorumsuzlardan olmak istemem..
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 19 Şubat 2012, 19:30:47 »
bende xenon taktırdım ama pişman oldum en güzeli orjinali xenon çok güzel aydınlatıo karşıdan gelenin de şikayeti yok ki sellektör yapan yok ama geçen sağ farın motoru bozulmuş bir haftadır gelecek geçen aradım geldi mi diye parçacı gelmedi abi dedi zeka küpü ustamız kargolar yok ya zaten hiç kurulmadı o şirketler bizim de bir şeyden haberimiz yok ya daha yeni kafamızı çıkarıyoruz evden gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorlar. herşeyin orjinali en güzeli..
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı burak0634

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 12 Mart 2012, 21:55:25 »
bi sıkıntı olmaz tek sıkıntı farları yukarı kaldırırsan milletin gözünü mahveder o kadar

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 12 Mart 2012, 22:37:02 »
bende xenon taktırdım ama pişman oldum en güzeli orjinali xenon çok güzel aydınlatıo karşıdan gelenin de şikayeti yok ki sellektör yapan yok ama geçen sağ farın motoru bozulmuş bir haftadır gelecek geçen aradım geldi mi diye parçacı gelmedi abi dedi zeka küpü ustamız kargolar yok ya zaten hiç kurulmadı o şirketler bizim de bir şeyden haberimiz yok ya daha yeni kafamızı çıkarıyoruz evden gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorlar. herşeyin orjinali en güzeli..
canerrr etme kardeş bu kadar masraf sonuçta bu 2012 jetta-passat değil.bizim emektar ama karizma boralarımız..
BEŞKAZALI tarihcifss

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.