bu sıs farlarından kullanan var mı ?

Başlatan SameTrb, 10 Şubat 2012, 21:24:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SameTrb

arkadaslar sızlerınden yorumlarından sonra sıs farı sıparısı vermek ıstıyorum bıraz arastırdım encok lınktekıler hosuma gıttı sızce nasıl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vw-golf-4-iv-sis-fari-ion-mercek-li-lambasi-seti-62365465/detay/

yellow_driver

camının sağlamlığı önemli. merceksiz olanlar ısıdan yağmur deydiğinde çatlıyor diyenler vardı ama bu daha sağlam gibi görünüyor.

metalteo

g plast  aldım özellikle yağmurda açıyorum hatta açık halde yıkamacıya gittim sıcakken tazikli su tuttu bişey olmadı şimdilik  :D

SameTrb

Alıntı yapılan: metalteo - 10 Şubat 2012, 23:36:23
g plast  aldım özellikle yağmurda açıyorum hatta açık halde yıkamacıya gittim sıcakken tazikli su tuttu bişey olmadı şimdilik  :D
senınkıler merceklı mı?
aldıgın sıtenın adresını kopyalarsan sevınırım

bmutlu

g plast mercekli degil normal cam onundeki mercekli saglam degil diye biliyorum en iyisi g plast diye biliyorum bende

metalteo

mercekli değil normal zaten mercekli sis farı olan golf görmedim daha  ;)

SameTrb

ılandakı yorumlara baktım adam guzel yorumlar almıs sıparıs verdım bakalım ne cıkar bahtımıza :)

metalteo

hadi hayırlısı xenon takarsan güzel olur normal ampül olmaz bence..

ozzyy

bencede normal ampul o sisleri göstermez xenonlarla bi bbaşka durur

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

SameTrb

Alıntı yapılan: metalteo - 10 Şubat 2012, 23:36:23
kardesım hafta sonu tamponun altındakı kapakları cıkarttım sıs kabloları oraya kadar cekılmıs orada bır soket var sen kabloyu dırekmı bagladın yoksa sokete uygun karsılıgını bulabıldın mı ?

mussel

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 12 Şubat 2012, 21:40:58
TDI'lara neden uygun değil ki?
Sağ sis arkasında İntercool var o yüzden sanırım. :)Ama güzelmiş.
03.06.2005

metalteo

Alıntı yapılan: SameTrb - 13 Şubat 2012, 18:05:13
kardesım hafta sonu tamponun altındakı kapakları cıkarttım sıs kabloları oraya kadar cekılmıs orada bır soket var sen kabloyu dırekmı bagladın yoksa sokete uygun karsılıgını bulabıldın mı ?

Benim araçda kablo yoktu sıfırdan çekildi. herşeyi elektrikçi yaptı.

SameTrb

ya orjınal soketını bulma sansımız varmı acaba yoksa ben kendım baglantısını yapacam