kapıların açılırken birbirine sürtmesi

Başlatan ysf_aş_56, 05 Şubat 2012, 21:31:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ysf_aş_56

Herkese öncelikle iyi akşamlar diliyorum bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum. Herkesten Allah razı olsun yazılan bilgilerden bayağı  faydalandım. ilk defa bir konu açıyorum benimde 1999 polo 6n im var sağ ön kapıyı açmadan arka kapıyı açınca kapı çıtası ön kapıya sürtüyor. bunu son 2haftadır yapıyor kapı çıtası 5cm felan kalktı acaba niye yapar bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.herkese şimdiden teşekkür ederim....

06kzn39

kapı ayarı bozulmuş ayarlatmak gerekiyor

therasmus

Bencede kapıları ayarlamanız gerekiyor.
Benim sorum kapıları ayarlama işini kendimiz yapabilirmiyiz? bize yol gösterecek ,bu işi yapmış bir arkadaş varmı?

ysf_aş_56

doğru kardeş kapı ayarını  yaptırmak için illaki kabortacıya mı gitmek gerekiyo valla ustalar bizim ve vw sayesinde zengin oldu :(

06kzn39

therasmus

Alıntı yapılan: 06kzn39 - 06 Şubat 2012, 19:56:37
vw iyidir hele kapı derseniz örneği arabanızın değerini bilin

http://www.youtube.com/watch?v=xoT_BZcKUHY

Arabamızın değerini biliyoruzda siz şu videoyu bir izleyin isterseniz. :):):) kapı kapıdır unutmayınız!!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=PwJm5_BnZyQ

orca

kapı ayarı hassas bir konu bence tavsiyem iyi bir kaportacı bulup ayarlatın derim
RedMercury

dj_burak

içim gitti yazık ya yapılır mı ona öyle  :'(

suskun

Alıntı yapılan: ysf_aş_56 - 05 Şubat 2012, 21:31:33
Herkese öncelikle iyi akşamlar diliyorum bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum. Herkesten Allah razı olsun yazılan bilgilerden bayağı  faydalandım. ilk defa bir konu açıyorum benimde 1999 polo 6n im var sağ ön kapıyı açmadan arka kapıyı açınca kapı çıtası ön kapıya sürtüyor. bunu son 2haftadır yapıyor kapı çıtası 5cm felan kalktı acaba niye yapar bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.herkese şimdiden teşekkür ederim....
dostum ilk önce çıtaları kontrol ettir bi  :tamamdir
H.G WORKS

ysf_aş_56

aracımı ilk aldığımdan belli aynı çıta 2 hafta önceye kadar bir sıkıntısı yoktu şimdi benim çıta dışa doğru 10 cm büküldü kapı ayarı yaptırdıktan sonra onu yapıştırsam düzen tutar mı? yoksa yenisini mi almam gerekecek?

BARRACUDAY

Alıntı yapılan: ysf_aş_56 - 07 Şubat 2012, 12:39:44
aracımı ilk aldığımdan belli aynı çıta 2 hafta önceye kadar bir sıkıntısı yoktu şimdi benim çıta dışa doğru 10 cm büküldü kapı ayarı yaptırdıktan sonra onu yapıştırsam düzen tutar mı? yoksa yenisini mi almam gerekecek?

Kaliteli silikonla yapıştırıp, bantla sabitlerseniz eski haline döner.

orca

RedMercury