Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
doblonun tıpkısının aynısı

doblonun tıpkısının aynısı

Başlatan kemal_koker, 05 Şubat 2012, 17:38:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak_37

Zaten opel fiat citroen gibi firmalar birbiri içerisinde anlaşma yapıyor, bir nevi ortaklık gibi şaşırmaya gerek yok  :halazn:

kemal_koker

berlingo ve partner kardeşliğinde bile ayırt edici incede olsa çizgiler mevcutken bu kadarını beklemezdim

o.bilge

photoshop gibi geldi  :o :o bir baktım ki, gerçekmiş :D bu kasada alman kalitesinin sunulması güzel oldu. keşke binek araç sınıfında yer alabilse.

mevcut kardeşlikler

berlingo partner (!) (kangoo andırıyor sanki. fiat bu segmentte kardeşliği bozmuş :D)
fiorino bnemo bipper
ducato jumper boxer
scudo jumpy expert

kemal_koker

bizde shop fake olmaz özgür  ;) neyse onu paylaşırız

o.bilge

Alıntı yapılan: kemal_koker - 05 Şubat 2012, 19:28:39
bizde shop fake olmaz özgür  ;) neyse onu paylaşırız
büyüksün.

adam polocu abi polocuda fake make olmaz :D

ilker_rr

Peki bu aracın kalitesi nasıl ? içi dışı motoru da mı aynı ? herşeyiylemi aynı ?

kemal_koker

htmetin

Küçük ticari araçta avrupada sistem bu şekilde işliyor.. Genelde FİAT başı çekiyor..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

SNCKTR

zaten fıatta bursada uretıyor fıatın fabrıkasından cıkıyor olmasın =)

metalcil

Alıntı yapılan: SNCKTR - 05 Şubat 2012, 23:48:47
zaten fıatta bursada uretıyor fıatın fabrıkasından cıkıyor olmasın =)

Tofaş'ın Bursa'daki tesislerinde  :tamamdir

5ani5 mk2

Arkadaşlar opel eski opell diill :) almanların artık pek bir payı yok:) büyük hissesii GM ve fiatta :) zaten 1,3 multijet motoru 5,6 senedir opel kulllanıyor.  aynı şekilde opel corsalar grande punto şesesinin üstüne oturtlmuş bir aaraçtr. daha önce hafif ticarife renault ile ortaklık yapmışştır movana ve vivaro . renault master ve trafik ile aynı araçlardır sadece amplem opeldir. bunada şaşıracak bişii yokk :)) Opel benim gözümde çokdan bittti:)
Exclusive Garage