Würth Silikon Sprey

Başlatan salihsefa, 03 Şubat 2012, 01:25:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

barut

ben silikon spreyi daha önce arabada kullananı duymamıştım cahilliğime ver :D renoda kapılara vazelin sürerdik  ;D ;D

YASİN-GHOST

valla güzel bi ürüne benziyor kabortayada uyguluyor şu kıs mevsiminde bizde uygulasak bi zararı olurmuki ?  :(
HERKES HAKETTİĞİNİ YAŞAR . . .

suskun

Alıntı yapılan: freegane - 04 Şubat 2012, 22:35:01
sakalım yok ki,6 aydır silikon sprey diyorum kimse beni dinlemedi 80lerden kalan bir tanıtım videosu herkesin kararını değiştirdi,yok bundan sonra benden tüyo müyo  :D İsteyen olursa bende Berner var,eski dükkan zamanından stoklarımda kalmıştı 6-7 tane.  15 liradan verebilirim  ;D
gani 1 adet alayım buluşmada  :tamamdir
H.G WORKS

freegane

Alıntı yapılan: barut - 04 Şubat 2012, 23:03:15
ben silikon spreyi daha önce arabada kullananı duymamıştım cahilliğime ver :D renoda kapılara vazelin sürerdik  ;D ;D

Estafurullah Tayfun,bilmemek değil öğrenmemek ayıp  :D

freegane

Alıntı yapılan: suskun81 - 04 Şubat 2012, 23:19:21
gani 1 adet alayım buluşmada  :tamamdir

Tamam Halit'im,bizim çocuklardan da isteyen olur muhtemelen bir kaç tane getiririm yanımda.  :tamamdir

salihsefa

Alıntı yapılan: freegane - 04 Şubat 2012, 22:35:01
sakalım yok ki,6 aydır silikon sprey diyorum kimse beni dinlemedi 80lerden kalan bir tanıtım videosu herkesin kararını değiştirdi,yok bundan sonra benden tüyo müyo  :D İsteyen olursa bende Berner var,eski dükkan zamanından stoklarımda kalmıştı 6-7 tane.  15 liradan verebilirim  ;D

bende forumdan öğrendim silikon spreyin icad olduğunu büyük ihtimal senin gönderindir gani, video ilgimi çekti paylaştım seni onaylamış olduk  :D buluşmada iki tanede ben alırım. son kullanma tarihi yoktur heralde bunların videoya bakarsak Lost dizisindeki DHARMA Initiative videoları gibi :D ;D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

brkdmr38

Kayserideki Würth de kalmamış yanayakıla aramaktayım salıya kadar gelmesi lazım
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.