golf mk1 parçları aranıyor.

Başlatan escocem, 31 Ocak 2012, 10:49:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

-ön tampon plastik ve beyaz sinyaller
-bagaj pandizot ve ayakları
-kaput amortisörler
-içeriden ayarlı aynalar
-uzun veya kısa lip
-vw uygun direksyon(wolfsburg tercih)
-vitesler topuzu(vites rakamlarının altından aydınlatmalı model-önceki aracımda vardı eskiler bilir.)
-kaput kilit mekanızması(özellikle üst kısım lazım)
-vites kolu körüğü(elinde olupta kullanmayan olabilir belki)

malzemelerin kullanılmış olması problem değil yalnız sıkıntısı çatlağı yırtığı işlem görmüşlüğü vb olmamalı.

STAK67

escocem

halatlı tip ayna,kaput kilidi,vites kolu körüğü,vites topuzu,kaput amortisörleri bulundu gerisi güncel..

escocem

emresener

çoğu malzemeyi aksaraya gidip bulabilirsin yarım gununu almaz :D

Nurcan oto.
ilkay oto

İyi VW parçacılarıdır...
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

escocem

1 kasanın parçalarını 6-7 yıl önce dediğin gibi bulabiliyorduk fakat artık eskisi kadar kolay bulunmayan parçalar çoğaldı.Hatta hiç bulunamayanlar olmaya başladı.Yazdığın yerlrde mk1 in rot başı vb mekanikleri dışında aksamı olmadığına imza atarım:)

emresener

mk1 toplayan biriyim bende ;) boş mideden attığımız yok. tamponları ben yeni aldım ön 125tl arka 125tl ;)

direksiyon worslburg illaki olmaya bilir ama mk1 direksiyonu var 4tane korna düğmeli olan. Cam fitillerini bagaj amortisörünüde satıyorlar daha gecen gun konuştum önümüzdeki gunlerde alıcam aracımız boyadan çıkınca ;)
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

escocem

telefonları va ise pm lesene bi arayıp soralım o halde..

escocem

elinde mk1 in yayları olan kardeşimiz varmıdır?orjinal yükseklik ve sertlik istiyorum..

escocem

edit:bulundular..

Alıntı yapılan: escocem - 15 Şubat 2012, 20:26:32
elinde mk1 in yayları olan kardeşimiz varmıdır?orjinal yükseklik ve sertlik istiyorum..

escocem

halatlı sol ayna lazım,elimde mk 2 kelebekli cam model kasanın sol aynası mevcut isteyene takas olur..