50 FD 455 güncel fotolar S.7 de

Başlatan eser50, 31 Ocak 2012, 10:33:56

« önceki - sonraki »

ozzyy

bencede harika arka tampon daha spor tasarlanabilirdi arkadan görünüşle diğer acılardan görünüş arasında cok fark var ama genede arka tampon hariç tartışmasız 10 numara

kqray

maşallah çok sağlam duruyo :) :D

eser50

Herkeze ayrı ayrı teşekkürler yorumlar için herkezin zevkleri farklı, elimde olan imkanlarla ancak bu kadar oldu yapmadan etmeden anlaşılmıyor her güzelin bir kusuru olur diyorum :)
Eser Oto Kaporta

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

emrah_akkas

Spacer'ı tornadamı yaptın ne kadara mal oldu
olmazsa bende aynı yönteme gideceğim.

Bu arada allah kaza bela vermesin tam tadında olmuş...
Fakat şunu belirtmek isterim plakaya çözüm bulman gerekli yurtdışındaki sitelere baktığımda kare plakayı tamponun sağına takıyorlar gayettte hoş duruyor. Bende sis farı olmasa bende düşünmüyor değilim.

eser50

Alıntı yapılan: emrah_akkas - 14 Şubat 2012, 10:44:07
Spacer'ı tornadamı yaptın ne kadara mal oldu
olmazsa bende aynı yönteme gideceğim.

Bu arada allah kaza bela vermesin tam tadında olmuş...
Fakat şunu belirtmek isterim plakaya çözüm bulman gerekli yurtdışındaki sitelere baktığımda kare plakayı tamponun sağına takıyorlar gayettte hoş duruyor. Bende sis farı olmasa bende düşünmüyor değilim.

çok tşkler güzel dileklerin için. APP  plaka yaptırdım öne kare arkaya uzun ama yana değil ortalı yapıştıracağım plakayı. spacere gelince sanayici oldugum için komşu tornacıya yaptırdım ücret almadı normalde kaça yapılır bilmiyorum.
Eser Oto Kaporta

emrah_akkas

Tornalama problem değil kalıpçılara yaptırırım firmada fakat disk olayını ne kadara halledebilirim.

eser50

ha ben disk ten yapmadım ben 12mm lik tornacıların flanş dediği çelik malzemeden aldım bunun 3 mm kadarını aldırdım jantın göbeğine oturacak kadar ortasında fatura bıraktırdım çok güzel oldu 140km hızda bile ne titretme ne çekme nede sallama hiç bir sorun yok malzemeyide 20tl ye aldım 4 tanesini.

http://www.otosupermarket.com/VW-GOLF-4-Spacer-15-mm-XTREME-SPACER,PR-47009.html     BUNUN AYNISI SADECE BENDEKİ 5 DELİKLİ.
Eser Oto Kaporta

OffLineR

140km değil ese de 200km'ye kadar test ettirmen lazım onu.
Düzgün bir yerde balans testine sok arabayı.
Aracın üstünde baksınlar balansa.

kemal_koker

eser50

Eser Oto Kaporta

rsb

jant seçimin harika .. acaba diyorum farlar ve arka stoplara siyah transparan folyo çeksen nasıl bi görüntü olur ? ( geçen bi audi a5 te gördüm stoplar led li olduğu için harika görünüyodu .. )

OffLineR

Sarı folyo da güzel durabiliyor koyu renk arabada ön farlarda  :D