Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
bu ne yapmıs boyle

bu ne yapmıs boyle

Başlatan SNCKTR, 30 Ocak 2012, 01:17:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gcilingir

nizam

turbo yapmıs tavanı açmış başka ne yapmış :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Onamdar

indivual throttle body (itb)
her silindir için ayrı kelebek oluyor sanırım.
Turbo göremedim
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Onamdar

kompresör mü var orda kayışa bağlı anlamadım ama
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Mk1GTI

13-14 yıl önce Araca turbo takılmış.. Custom bir emme manifoldu yapmışlar. G60 turbo kitteki birsürü boru ve hortum fazlalığını kullanmak yerine orj GTI emme manifoldu üzerine ITB görünümlü manifold dizaynı edilmiş ama maalesef sadece hava için kullanılıyor benzin gene K-Jet ile yollanıyor..

Çok ilginç ve amatörmü pro mu anlam vermek çok zor bir makina ortaya çıkarılmış. Mengenteiler 6 silindirli bir Motora ait ama 2 silindir için olan körlenmiş valla çok değişik olmuş..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

5ani5 mk2

bende çözemedim sisstemi ama adamlar başarmışş :) o yıllarda zor olsaa gerek:=) inş. birazda olsa yürümüştür:)
Exclusive Garage

Mk1GTI

Sente yerinde olsun herşekilde yürür meret :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"