Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Caner's 1991 Golf Mk2 GL - SATILDI - Sayfa 17

Caner's 1991 Golf Mk2 GL - SATILDI

Başlatan cnr_mk1, 27 Ocak 2012, 23:46:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cnr_mk1

Alıntı yapılan: suskun81 - 18 Mart 2012, 20:51:22
:sevgi: :sevgi: maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah
maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah  :sevgi: :sevgi:

eyvallah Hamit abim saolasın.eksik olma.ben daha senin çırağın sayılırım.ideolümsün  abi   ;D  :)

suskun

H.G WORKS

GolfMk1Cabrio

Maşallah kanka ailecek severek izliyoruz  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cnr_mk1

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 18 Mart 2012, 23:31:29
Maşallah kanka ailecek severek izliyoruz  :)
eyvallah Gökhanım saolasın.Bizde ailecek severek biniyoruz  ;D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 18 Mart 2012, 23:32:04
eyvallah Gökhanım saolasın.Bizde ailecek severek biniyoruz  ;D
Valla ben ailecek değil bişey olucak diye kız arkadaşımı bile bindirmiyorum artık hatta bişey olmasın diye kendim bile binmiyorum kendi kendine geziyo  ;D

cnr_mk1

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 18 Mart 2012, 23:32:53
Valla ben ailecek değil bişey olucak diye kız arkadaşımı bile bindirmiyorum artık hatta bişey olmasın diye kendim bile binmiyorum kendi kendine geziyo  ;D
bende lafın gelişi dedim zaten  :) genelde maximum 2 kişi biniyoruz bizde. ben ve o    ;D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 18 Mart 2012, 23:35:06
bende lafın gelişi dedim zaten  :) genelde maximum 2 kişi biniyoruz bizde. ben ve o    ;D
En güzeli  :sevgi:

metalcil

Sizinkide tam işkenceymiş,

Annem, babam, eşim, büyük kızım, küçük kızım, ben, bebek arabası (bildiğin büyük olanlardan) En az 3 - 4 tane çanta ve hala bir dünya boşluk  :D :D :D

Ondan sonra vur kırpaçı TDI'a  ;D ;D ;D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: metalcil - 19 Mart 2012, 01:33:54

Annem, babam, eşim, büyük kızım, küçük kızım, ben, bebek arabası (bildiğin büyük olanlardan) En az 3 - 4 tane çanta ve hala bir dünya boşluk  :D :D :D

Abi bir yere gidilicekse önce annemi bırakıyorum sonra geri dönüp babamı alıyorum  :D Bizim işler kötü yani anlıycağın ama kanser yapıcak bişey yok  ;D

MeTHea35

Caner maşallah her geçen gün dahada güzelleşiyor bu araç  ;) gti lip'i taktıktan sonra daha da fena olucak  :)

cnr_mk1

Alıntı yapılan: metalcil - 19 Mart 2012, 01:33:54

abicim benm oğlana fazla binmio ailem.babamın arabasını tercih ediyolar Golf hem küçükmüş hemde heryerinden ses geliyomus  ;D ;D bide ben titiz olunca babamın aracı tercih ediolar ailecek gezilerde  :)

cnr_mk1

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 19 Mart 2012, 13:22:17
Caner maşallah her geçen gün dahada güzelleşiyor bu araç  ;) gti lip'i taktıktan sonra daha da fena olucak  :)

eyvallah mete saolasın.gözüm gibi bakıyorum,bakmak zorundayım eğerki bakmasaydım buzamana kadar bir arac sahibi olamazdım  :) yapılacak daha var mete maddiyat ön planda suan farlar panjurlar kaşlar lipler derken .....  :o

vw_golf_mk2

Cesaretin yoksa; Seyret ;)

ReDDeviL

ADK