Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Caner's 1991 Golf Mk2 GL - SATILDI - Sayfa 3

Caner's 1991 Golf Mk2 GL - SATILDI

Başlatan cnr_mk1, 27 Ocak 2012, 23:46:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cnr_mk1

cnr_mk1

Bugün ilk yapılması gereken ufak kaporta işlerimizden başladık.ezik kısmın kaporta işlemi yapıldı.iç kısım paslanmaya karşı astarlandı ve ardından dış kısım macunlandı.bende iç döşemeyi,stobu topladım.sol arka çamurluk ve ön sağ - sol çamurluk boyanacak.tahminen pazartesi salı hallolacak inş.ön çamurlukların boyanma sebebi ise aracı aldığımda sağ ön çamurlukta astarlı bir kısım vardı ve sol ön çamurlukta ise aşırı boya solması var...

STAK67

cnr_mk1

Alıntı yapılan: STAK67 - 29 Ocak 2012, 01:25:54
vay vay vay :) bu ne hız kardesim ya
Hasan Ali Kardeşim Görev Beklemez  :) bindikmi tertemiz sağlam binelim.iç temizliğe başlamadım sanayide yine zımpara tozu vs olmasın die boya işlemleri bitsin içinide komple sökücem pasta cilası yapıldıgında da komple toplar.sonrada motor içine girişiriz  :sevgi:  :)

STAK67

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 29 Ocak 2012, 01:30:15
Hasan Ali Kardeşim Görev Beklemez  :) bindikmi tertemiz sağlam binelim.iç temizliğe başlamadım sanayide yine zımpara tozu vs olmasın die boya işlemleri bitsin içinide komple sökücem pasta cilası yapıldıgında da komple toplar.sonrada motor içine girişiriz  :sevgi:  :)

hadi bakalım Allah kolaylık versin :)

omertek

şu sizin ustalara bir gözükmek lazım  çok hızlılar maşallah  ;)
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

MeTHea35

5ani5 mk2

hayırlı olsun kardeşimm kırmızıda iyidii buda iyi görünüyoo :=) tek kapı olsaa daha iyi olurdu bidahaki gti olur inş. :) kazasız belsızz:)
Exclusive Garage

nizam

caner çok hızlısın bu araba düşeşe mi geldi sana :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

suskun

maaşallah caner çok hızlı davrammışsın demir tavında dövülür devam et kardeşim erteledikçe sarkar iş :tamamdir
H.G WORKS