97 Polo Sportline + Sunroof

Başlatan Ouzoo, 13 Eylül 2007, 15:49:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

2.0 16v ise motoru ABF olur, çok yakar. Ayrıca Cabrio GTI gibi bir şey olur. 8V'dir o.  :saygılar
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Ouzoo

abi ama poloylanda fazla bi fark yok arada ..benim araba 200-250 arası yakıyor o yaksın 250-300 ve evet daha hantal kalır motor olarak doğru :(
ya gerçekten kararsızım isteğim bi üst segmentte birşey :(
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

dün müşteri geldi anlaştık..fakat birlikte binip şöyle bi kullanınca yarım debriyaj gıcırtılarınıda duyunca içim cız ettii birden arabadan inmek istemedim...ne saçma yahu ayrılamadım resmen daha arabayı vermeden :(
vazgeçtim satmaktan.Evdekilerde sevindi bu duruma nedense..Benimsedik veleti sanırım biraz içledikk..fazlamı duygusal oluyo evet sanırım ama ilk gözağrın işte napcan..ilgilenen herkese teşekkürlerr..vaktini aldıklarım kusura bakmasınlar...
konu silinebilinir araç satılmıyor güvercin yuvada kaldı :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

istanbulos34

oooo sevindim oğuzcum,, güvercin yuvadan uçmadı heee bundada vardır bi hayır...
pOWERED by istanbuloSSS

volksport

Hayırlısı olsun, aileden olmuş artık...

VWci

oguz bin arabaya daha uzun yillar...nasil olsa servisinde var olasi sorunlari da babanla halledersiniz....;)

fay78

Eheheh varmı len satıp kurtulmak..
''AKTİF KALMAN DİLEĞİYLE  ™  sözünün gerçek sahibi....Harbi FENERBAHÇE'Lİ....

http://pic1.resimupload.com/r9/thumb_680654231.jpghttp://img393.imageshack.us/img393/2523/index3pq0.jpghttp://img408.image

vw6n

Hayırlısı olsun Oğuz  satmadığına sevindim..

Ouzoo

evet bende mutluyum şu an halen daha otoparktaki yatağında beni beklediğini hissetiğim için :)
valla öyle ilan vermek flm başka arabalara bakmamk ii hoş gzlde iş anahtarı bırakmaya gelince böyle sıkışık durumlarda para bile önüne geçemiyor sevginin anladım :) ohhhhh misss   pöloğğğğ...
ajdardan nane şekeri benden herkese gelsin :)

escocem

hayırlısı olsun ii oldu bu işte nane sekerinden başka parça yokmuydu :)

r76

satmadığına sevindim ya
aracın cok guzel duruyor
sanırım bende satamam bu mereti
bagımlılık yaratıo yaa
kız gibi maşalah  :D

Ouzoo

Cem kardeşim çok içimden geldi şarkı yahu  ahah :D

@lotusesprit _sağol dostum bende sanmıyorum bırakabileceğimi :) bu arada ismini yazarsan bi köşeye alışmamız kolay olur..

r76

Ouzoo

yaş kaç deniz kardeşim :) istanbulun neresindensin