97 Polo Sportline + Sunroof

Başlatan Ouzoo, 13 Eylül 2007, 15:49:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

r76

buraya yazdım ama  tekrar yazayım  yada copy paste yapayım

Onarım Modu

Alıntı YapMerhaba Adım Deniz.Beykent Üniversitesi yeni bitti işte
1985 Doğumlugum
Maslakta Ziraat Bankasında Çalışıyorum
aslında mesleğim bilgisayar
lisede  üniversitede  bilgisayar okudum ama işte bankaya girdik nasıl olduysa  Undecided

websitesi yaparım,program yazarım, sistem kurarım felan işte  Cheesy
bu arada
Bahçelievlerde yaşıyorum, bandırmada ailem var  vs.

Ouzoo

aaa görmedim ben bunları kusura bakma :)
Deniz iisin ama aktif olman güzelll.Buluşmalarada beklerizzz hea ihmal etme :)
geçen elemanın teki beykente ferraariyle gitmiş ona terso bi elemanda helikopter indircekmiş izin vermemişler  diye bi muhabbet çıktı :D
arkadaşlarım varda hepside doğruluyor..Enter hasan bi okul gerçekten ama gzll gzlll  8) :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

r76

hocaları dısında guzel ya  :tamamdir
ben 1 sene uzattımda  :-[
ben öle muhabbetlere uyuz olurum yaa
hatta böle bazen adam focusla felan gelio okula adamın havasından gecılmıo yaa, beykentte genelde böle tipler vardır ama
ferrari felan ilk defa duyuyorum :D :D
oraya okumaya gitmiceksin zati, eğlenmeye gitceksin :P

bu arada ilk buluşmayı kacırmıyacam  :tamamdir   yada kaçırmamaya dikkat edicem..
benimde aklımda  buluşma konusunda bir fikir var ama en kısa zamanda sizinle paylaşıcagım  :tamamdir

Ouzoo

Hayırlara vesile olsun günceli 1. sayfada buyrun burdan...
97 Polo Sportline + Sunroof
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Atay

Hayırlısı olsun Oğuz, düşüncende başka bir model var mı ?
Food's life! Learn it.

nizam

teskere bekler bu saatten sonra :D hayırlı satıslar oguzum
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Ouzoo

Teşekkürler Atay, Nizam.Başka bi araç yok şimdilik.
Siteden isteyen olursa fiyatta yardımcı olurum, bütün seceresini yazdım zaten.

mcsahan

ben ne dedim sana zamanında
patlat bakalım özelden Oğuzcuğum :)

lostys

benim düğünden sonraya kalırsa (20 kasım)  :p ilk düşüncem olabilir...

Ouzoo

Hayırlısı olsun inşallah.Yabancıya gitmezse bende sevinirim.

kandirdim80

arkadaşım aracın güncel rakamı nedir

Ouzoo

kandirdim80

Ouzoo