Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW degil ama:) - Sayfa 2

VW degil ama:)

Başlatan METiN, 25 Ocak 2012, 10:19:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

Abi hoşgeldin uzun zaman oldu özlettin :saygılar

nihilist_deniz

kazasız belasız sürüşler.
Golf: O bir tutku

METiN

Alıntı yapılan: nihilist_deniz - 26 Ocak 2012, 12:09:30
kazasız belasız sürüşler.

Teşekkürler, cümlemize...
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

METiN

Alıntı yapılan: vw6n - 26 Ocak 2012, 01:06:14
Abi hoşgeldin uzun zaman oldu özlettin :saygılar

eyvallah Abdullah, bende özledim valla ama işte iş güç hayat triosu bizleri herşeyden uzaklaştırıyor :)

METiN

Alıntı yapılan: tech_00 - 26 Ocak 2012, 03:23:56
Hosgeldiniz Abi saygılar :)

Hoşbuldum Berk kardesim, saygı benden :)

METiN

corrado_g60

metin abim merhaba...
suzuki 10 numara ;)

METiN

Mehmet sagol canim benim, birde dizel olsaydi tam olacakti :) dizel uygun ucuz bisey ariyorum su siralar, hayirlisi bakalim :)

freegane

Metin hocam hayırlı olsun,bende eski kasası var zaten yeni kasasına kıyıpta gittiğim o yollara sokamam :) Suzuki'ler yakıt ve sorunsuzluk yönünden çok güzel arabalar.Özellikle sizin kasalar çok daha ekonomik ve pratik :) Sizin aracınız anladığım kadarı ile benzinli yakıt o yüzden 30-35 kr. aralığında,LPG ile 20kr'lara çok rahat düşersiniz ama bu seferde bagajda yer kalmıyor. O da ayrı bir sıkıntı. Yine de kullanması çok eğlenceli bir araç :tamamdir

®oyal

Tekrar hoş geldin.
Aha bir üst mesajda Siyah italik bold puntalı mesaj kareklteri kullanmadın. :D

METiN

Alıntı yapılan: ®oyal - 18 Şubat 2012, 17:19:25
Tekrar hoş geldin.
Aha bir üst mesajda Siyah italik bold puntalı mesaj kareklteri kullanmadın. :D

Hahahaha, idare et kardesim, cepten cevapladim ondan duz yazi oldu :) ayrintiyi yakalamissin, tebrikler :) buarada hosbuldum :)

METiN

Alıntı yapılan: freegane - 17 Şubat 2012, 23:22:41
Metin hocam hayırlı olsun,bende eski kasası var zaten yeni kasasına kıyıpta gittiğim o yollara sokamam :) Suzuki'ler yakıt ve sorunsuzluk yönünden çok güzel arabalar.Özellikle sizin kasalar çok daha ekonomik ve pratik :) Sizin aracınız anladığım kadarı ile benzinli yakıt o yüzden 30-35 kr. aralığında,LPG ile 20kr'lara çok rahat düşersiniz ama bu seferde bagajda yer kalmıyor. O da ayrı bir sıkıntı. Yine de kullanması çok eğlenceli bir araç :tamamdir

Gani kardes tuplu araclara karsi bir antipatim var acikcasi, o yuzden taktirmam asla, 330-350 lira gibi bir rakam 1.5 motor 105 hp ve otomatik bir araba icin bence cok degil :) gercekten yakit iyi, cok uzmez insani ama dizelin mutlulugunu da tasatmaz acikcasi :)  :saygılar

mussel

Metin baba hayırlı olsun.Burdan öğreniyoruz artık,en son connect vardı sanırım?Bu kaçıncı araba abi ya?Bi ara yazmıştın.Bu arada corsayı sakın görme  ;)
03.06.2005