SOL SILECEK Parcalandı :(

Başlatan kivanc2003, 04 Temmuz 2011, 10:38:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TwinCept

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 15 Şubat 2012, 20:13:04
yan sanayisini 20 ye bulucam diye 100 tl benzin yaktım bulamadı...bu yansanayi fikrini konuyu ilk açtığımda ibo sokmustu aklıma onun
yüzünden 6 ay sileceksiz gezdim...kipacı ibo  :t
Ya gözlerim yaşardı içimi bi sevinç sardı bunu kutlarız galata'da kıvanç geleyimde.Olm nasıl yaptın nasıl olu hele bi anlat idda felan mı oynadın kazı kazanmı nedir bu işin sırrı  ;D ;D Neyse hayırlı uğurlu olsun güle güle parçala sileceklerini.Artık aracını yıkadıktan sonra silecekle kurulamssın inş >:D >:D

kivanc2003

Alıntı yapılan: TwinCept - 16 Şubat 2012, 10:23:36
Ya gözlerim yaşardı içimi bi sevinç sardı bunu kutlarız galata'da kıvanç geleyimde.Olm nasıl yaptın nasıl olu hele bi anlat idda felan mı oynadın kazı kazanmı nedir bu işin sırrı  ;D ;D Neyse hayırlı uğurlu olsun güle güle parçala sileceklerini.Artık aracını yıkadıktan sonra silecekle kurulamssın inş >:D >:D

Dünki çorlulu çingeneye sinirlenince paranın hayatımda önemi olmadığını tekrar anladım ve gittim orjinal aldım :D

TwinCept

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 16 Şubat 2012, 10:36:45
Dünki çorlulu çingeneye sinirlenince paranın hayatımda önemi olmadığını tekrar anladım ve gittim orjinal aldım :D
Ne çingeneymiş beaa :)

ferhattasdemir

piyasadaki muz silecekler nasıl uymadı ya. sizin silecek kolları ezelden beri devam edip gelen u şeklinde olanlardan değil mi :S ? ben makrodan 4 tl ye alıp takıyorum 2 3 ayda bir...
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

kivanc2003

yok abi olmuyo...6 ay aradım gezmediğim yer denemediğim silecek kalmadı uymuyor...en büyük parçacının bile bu orjinal 60 tl dediği bile uymadı sen düsün

ferhattasdemir

çok ilginç. ilk gördüğüm 2011 polonun sileceğini söküp bakacam kolu bizimkilerden farklı mı diye...

kivanc2003

farklı maselesf :)) 2009 un ki bile uymuyor

ferhattasdemir

hmmm o zaman servislerden para kazanma yoluna gitmiş demektir vw.