Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
herkeze slm dnz ben aranıza yeni katıldım umarm beni ce ufaklıgı kabul edersiniz - Sayfa 4

herkeze slm dnz ben aranıza yeni katıldım umarm beni ce ufaklıgı kabul edersiniz

Başlatan concrete, 11 Eylül 2007, 21:38:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

Nizam Atıf abi seni gördüğünde söylediği sözler aklıma geldi 'vayy Nizam pehlivan ben gideyim 5 kilo köfte daha alayım'  ;D :D ;D

concrete

yaa arkadaşlar tamm iki köftenin lafını yapmayın pleasee :)))) hepinize köfte benden :))) köfte ısmarlamayan denizin kornası çalmasın farları yanmasın benzini bitsin radyosu bozulsun inşallahh :)))))))))))))
http://img232.imageshack.us/img232/202/kralmsncombayraklar51ls7.gif

UĞRUNA KAN DÖKÜLMESİ GEREKİYORSA ACIMAM DÖKERİM...ALAYINA KAN , ALAYINA İSYAN...

Ouzoo

Abdullah abi ne yaptın sen  :D :D

Deniz hoşgeldin bende büyükçekmecedenim tanışalım..keyifli forumlar dilerim 
Ama arabanın far yıkama kapaklarını taktırmadıysan gözükme gözüme bu sefer affetmem arabanın canını yakarım anladın sen onu :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

nizam

Alıntı yapılan: sortie34 - 29 Mayıs 2008, 23:08:58
Nizam Atıf abi seni gördüğünde söylediği sözler aklıma geldi 'vayy Nizam pehlivan ben gideyim 5 kilo köfte daha alayım'  ;D :D ;D

doğru aynı bu cümleyi kurdu atıf abi tıfıl bişi bekliyordu  ;D ama iki kişilik biri çıkınca karşısına abondone oldu  :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)