Turboşarj

Başlatan 5ani5 mk2, 17 Ocak 2012, 21:48:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: Onamdar - 18 Ocak 2012, 11:14:52
Aft ye custom headers yapılır custom emme çok zor ama yapılırsa baya bi canlandırır.
Kelebeğe polish portlara polish.
Isı korumalı bi kazanla birlikte açık bi hava filtresi ve çamurluk üzerinden air intake.
Araştırdım yazılımla ayar yapılabiliyormuş değermi bilemem.
4-2-1 headersdan sonra son susturucuya kadar düz boru ve vanalı bi susturucu yada kaliteli bi susturucu takılabilir.
kaliteli buji ve buji kablosu kan yapar :)
Malesef uygun egzantirik bulamadım hiç. aynı şekilde hafif bi volan ve sert bi balatada yok uyabilcek.

senin aft yi yapalım okan hasan abide iş yok:):)
Exclusive Garage

HecctoR

Ah be Bilalim. Sendeki performans tutkusunu başka kimsede görmedim ben :)
Referee

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: HecctoR - 18 Ocak 2012, 19:54:54
Ah be Bilalim. Sendeki performans tutkusunu başka kimsede görmedim ben :)

benden daha manyaklarını biliyorum tanıoyrum muratt adam yemio içmiyo gezmiyo herşeyini arabayya yatıyorooor :) bizde gezmeden tozmadan ayırdıkarımızı arabaya harcıyoruzz :) Turbodan tamamen vaz geçtimm maddi olarak beni sarsar :)
Exclusive Garage

HecctoR

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 18 Ocak 2012, 20:01:20
benden daha manyaklarını biliyorum tanıoyrum muratt adam yemio içmiyo gezmiyo herşeyini arabayya yatıyorooor :) bizde gezmeden tozmadan ayırdıkarımızı arabaya harcıyoruzz :) Turbodan tamamen vaz geçtimm maddi olarak beni sarsar :)

Ulan parayı buliyim sana turbo için ödenek ayırıcam söz :D
Referee

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: HecctoR - 18 Ocak 2012, 20:03:52
Ulan parayı buliyim sana turbo için ödenek ayırıcam söz :D
hehee eyvallah knakaa:) madii imkanları saglayın makinayı yüretmessem meslegi bırakırım:)
Exclusive Garage

htmetin

Adamlarda para var yaa:) tabi kolaymı GTI binmek :melek:
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: htmetin - 18 Ocak 2012, 22:41:43
Adamlarda para var yaa:) tabi kolaymı GTI binmek :melek:

muratta dimii :) adam benzinli Gtı biniyo hergün geziyo biz 15,20 günde bir çıkarıyoruz :)
Exclusive Garage

htmetin

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 18 Ocak 2012, 22:50:21
muratta dimii :) adam benzinli Gtı biniyo hergün geziyo biz 15,20 günde bir çıkarıyoruz :)

Kurtköydeki rollingten sonra LPG'yi iptal ettirmiş duyduğuma göre:))
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: htmetin - 18 Ocak 2012, 23:01:11
Kurtköydeki rollingten sonra LPG'yi iptal ettirmiş duyduğuma göre:))

ETTİRDİM lpgci sagolsun deldigi şeyi bile kapatmamışş düzgün onlarıda toplarldım ne çalışıyo ne gidiyodu stop edip duruyodu:) tofaş bujisi çıktı abf den haberrin yok mu abi :) çok şeyini toplarladım motor tesisatını yeniledim onlarıda ev kaplolarından yapmışlar neler  neler ya :) 1 güün uraşştım mgy ilee :)
Exclusive Garage

erdem325

listede bikac yanlis gordum, simdi burda mesajim bulunsun yazacagim yakin zamanda..
ders calisirken goz ucuyla bakiyorum simdi foruma, dalarsam ders mers calismiyorum yoksa :)

Onamdar

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 18 Ocak 2012, 19:30:06
senin aft yi yapalım okan hasan abide iş yok:):)

Yaptığım yıllık bütçe planlamasına göre yaza doğru maddi olarak ciddi anlamda rahatlıycam :D
o zaman temiz bi gti bulursam gti yageçmeyi düşünüyorum yada biraz daha parayı bulursam a 3 1.8 t en kötü aft yi yüklerim :D
ama herşeyin başı maddiyat :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: Onamdar - 19 Ocak 2012, 09:10:27
Yaptığım yıllık bütçe planlamasına göre yaza doğru maddi olarak ciddi anlamda rahatlıycam :D
o zaman temiz bi gti bulursam gti yageçmeyi düşünüyorum yada biraz daha parayı bulursam a 3 1.8 t en kötü aft yi yüklerim :D
ama herşeyin başı maddiyat :D
haayırlıssı olsunn:)
Exclusive Garage