Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
türkiyede 1.8T bora göreniniz varmı? - Sayfa 5

türkiyede 1.8T bora göreniniz varmı?

Başlatan leonerdi, 17 Ocak 2012, 00:21:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

inan-92

yanılıyorsam düzeltin arkadaşlar göğsün sağındaki yolcu hava yastığı daha önce patlamış diye düşünüyorum benim aracımda göğüste öyle bir ek parça yok

ALPER.

göğüsler farklı farklı çıkıyor, benim borada mesela tırtırlı göğüs vardı

metinmb407

Göğüsler farklı. Eski modellerde kapaklıymış gibi.

rene

Alıntı yapılan: metinmb407 - 11 Mayıs 2012, 23:37:27
Arkadaşlar 1.8T Bora nın geçmişi hakkındaki bilgiyi veriyorum öğrendim :) Bu araç 2.3 V5 motormuş ve hem çok yaktığından hemde vergiden dolayı pert 1.8T Octi ya da Leon dan motor şanzuman sökülmüş ve bu araca takılmış. Kupalar aynı o yüzden bu araca o motoru koymakta sıkıntı yaşamamışlar.

Her ne olursa olsun 1.8T Bora kulağa fena gelmiyor :)

benim billdiğim aynı motor hacmi dışında motor değişikliği yapılamıyor araçlarda bu durumda bende 1.6 sr motoru söküp yerine 1.8 T koyabilir ve ruhsata işletebilirmiyim ?

asi_karaca23

tabı keısnlıkle ewt öyle yapma ımkanın var ama sıkıntı motoru takmak dıl ruhsatı bılmem projesı asıl sıkıntı orda :)
ne mutlu türküm diyene..

metinmb407

Alıntı yapılan: rene - 22 Mayıs 2012, 20:15:00
benim billdiğim aynı motor hacmi dışında motor değişikliği yapılamıyor araçlarda bu durumda bende 1.6 sr motoru söküp yerine 1.8 T koyabilir ve ruhsata işletebilirmiyim ?

Evet yapabilirsiniz. Motor hacmi düşürmede %40 a kadar izin var iken yükseltirken böyle bir sınır yok isterseniz V6 takın :)

asi_karaca23

v 6 takınca bora olur yer ucagı tek rakıbım thy :))
ne mutlu türküm diyene..

fatih18

ARKADAŞLAR BEN ANKARADAN FATİH 1999 MODEL 1.8 T BORA VAR. ARAÇ GEÇMİŞİ 2.3 V5 Dİ MOTOR ARIZASINDAN DOLAYI 1.8 T 155 BG MOTOR TAKTIM. 2.3 MALİYETİNDEN DAHA AZ TUTTU. 2011 DE BU İŞLEMİ UYGULADIM VE ARAÇ HALE BENDE KULLANIYORUM GAYETTE MENMUNUM İSTANBULDA VARMIDIR BİLMEM YANLIZ TEMİZ Bİ MOTOR BULMAK İÇİN 3 AY KADAR ARADIM SONUNDA BULDUM VE ON NUMARA OLDU BENCE NORMALDEDE BENCE BORANIN HAKKI EN AZ 1.8 OLMALIYMIŞ 1.6 SI AGIR KALIYOR.   

fatih18

AYRICA MOTOR İSTEDİGİNİZ KADAR YÜKSELTEBİLİRSİNİZ AMA DÜŞÜMDE BANA EMNİYETTEN %30 DEDİLER VE MOTOR VE ŞANZIMANI KOMPLE ALDIM FATURALI ŞEKİLDE PROJE ÇİZDİRDİM MUAYENE İSTASYONUNA GİDİP MOTOR NUMARASINI EK 1E İŞLEDİLER DAHA SONRA EMNİYETTEN RUHSATI ÇIKARTTIM.

hamittt

2004 pasifiklerde bnb motorla bcb motor arasindaki fark nedir ?

TEYOLOGY

bnb yi ilk defa duydum. volkswagen in ürettiği motorlar arasında bnb kodlu bir motor yok bildiğim kadarıyla.

edit: doğru. bnb yok.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Volkswagen_Group_petrol_engines
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.