cam filmi ve zenon far ruhsata işletilirmi kaça patlar

Başlatan bermuda24, 11 Aralık 2011, 09:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bermuda24

arkadaşlar herkese hayırlı pazarlar cam filmi ve zenon far ruhsata işletilirmi kaça patlarcevaplar için şimdiden teşekkürler

5ani5 mk2

hayırlı pazaralr :) dedigin aksesuarları ruhsata işletme gibi bi olay yok.. xenonda sıkıntı çıkarmıyolar ne muayende ne polisler. cam filimi sıkıntı yanlız. karar senin.
Exclusive Garage

nazm

arkadaşlar xenon far da muayeneden hafif kusur geçiyor bende monza hıd 12000 k var geçti
Büyük imza.

cavanozz

Alıntı yapılan: nazm - 04 Ocak 2012, 10:25:04
arkadaşlar xenon far da muayeneden hafif kusur geçiyor bende monza hıd 12000 k var geçti

farların mercekli olmadığı için hafif kusur olmuştur.. xenonlarda mercek şart  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

nazm

Büyük imza.

by_burak

Son güncellemelere göre sonradan takılan hiçbir xenon muayeneden geçemiyor bilginize!!!
Dün aracımın xenonu söktürüp tekrar girdim(6000k ve hareket edebilmesine rağmen)

Yay ve diğer modlara karışmıyorlar hatta kendi aralarında konuşmuşlar benim aracı çok beğenmişler ordaki eleman çıkışta yay taktırsaymışsınız keşke dedi.Yasak değilmi dedim.Yoo biz o tür şeylere bakmıyoruz dedi.
Yani kısacası sürüş güvenliğini tehlikeye atmadığı sürece aracın diğer olaylarına karışmıyorlar(Örneğin cam filmi bile hafif kusur yazılıyor sadece)