Beyaz Golf MK IV 34 RKG 15

Başlatan golf_4, 15 Ocak 2012, 18:24:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VosWoscu06

Maşallah abi Allah kaza bela vermesin çok yakışıklı.. :sevgi: :)

safakaksu90

kaza bela vermesin nazar değmesin araba cok güzel beyaz rengi cok güzelmiş :tamamdir

golf_4

Alıntı yapılan: VosWoscu06 - 25 Şubat 2012, 19:15:28
Maşallah abi Allah kaza bela vermesin çok yakışıklı.. :sevgi: :)
Alıntı yapılan: safakaksu90 - 25 Şubat 2012, 19:46:12
kaza bela vermesin nazar değmesin araba cok güzel beyaz rengi cok güzelmiş :tamamdir

tesekkur ederim arkadaslar ,allah cümlemize kaza bela vermesin
Vorsprung Durch Technik

mussel

Allah kaza bela vermesin,araç çok iyi durumda.Eyüp ustanın dükkanda geçen hafta görmüştüm.Hatta farların montajında da ordaydım,fazla takılamadım işim olduğundan çıktım,tanışamadık sizinle.İnşallah en yakın zamanda tanışmak dileği ile.Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.Sizin gibi vw severler çoğalsın hep artsın. :)
03.06.2005

golf_4

tesekkur ederım çok sagol...geçen hafta araç 3 gun ordaydı baska bır problemde vardı o yuzden araç eyüp e misafir oldu...inş.en yakın zamanda tanısırız
Vorsprung Durch Technik

golf_4

arkadaslarımız özelden soruyorlar ben burdanda yazayım gündüz farları 170 tl paşa otomotiv de takıldı(eyüp)

ellerınde hala yeterınce var isteyen ordan temin edebilir
Vorsprung Durch Technik

golf_4

muayene ye gıdıcem dıye soktum normal ampul taktım..tekrar xenonları takınca çekerim
Vorsprung Durch Technik

golf_4

Vorsprung Durch Technik

golf_4

Vorsprung Durch Technik

mussel

Haberim olsaydı kesin gelirdim.Hem Nizamettin hemde sizinle tanışırdık.Eyüp ustayla beraber muhabbetin belini kırardık valla.Artık bidaha ki sefere. :'(
03.06.2005

golf_4

Bizde tesadüfen karşılaştık ınş.bir dahaki sefere daha organize bir baskın yaparız eyüp ustaya hemde tanismis oluruz
Vorsprung Durch Technik

nizam

Alıntı yapılan: golf_4 - 24 Mart 2012, 22:47:34
Bizde tesadüfen karşılaştık ınş.bir dahaki sefere daha organize bir baskın yaparız eyüp ustaya hemde tanismis oluruz

güzel oldu abi
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)