Mini Buluşma 3 (08.09.2007)

Başlatan volksport, 08 Eylül 2007, 20:37:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharkhunter

HAdi canım inanmam hayırlı olsun ne diyelimm.

Firestarter

Tabiki Faruk, yaparız güzel bir buluşma. katılım da yüksek olur o zaman  ;)
Evet Fatih aracı sattı bugün :( 10.500 ytl'ye vermiş sanırım. Hayırlısı olsun ne diyelim.

istanbulos34

sattım faruk sağolasın haftayada seninkini satalım istersen:) pazarlama yeteneğim kuvvetlidir:)
pOWERED by istanbuloSSS

VWR

Anlayana Sivrisinek Saz; Anlamayana Davul, Zurna Az...

Firestarter

Trafik felaketti. Eve gitmemiz saat 12.00'yi buldu  :D

sharkhunter

yapma ya bende ayrıldıktan 15 dk sonra evdeydim ;D zaten soldan kapatıp cıktım baktım sız hala sırada beklıyosunuz ;D Resimlerde mükemmel ellerine sağlık ibo :saygılar

volksport

Alıntı yapılan: sharkhunter - 10 Eylül 2007, 13:47:52
yapma ya bende ayrıldıktan 15 dk sonra evdeydim ;D zaten soldan kapatıp cıktım baktım sız hala sırada beklıyosunuz ;D Resimlerde mükemmel ellerine sağlık ibo :saygılar

Bende köprüye çıktım bekledim siz geçerken resim alırım diye ama bizim çıktığımız yerden siz çıkamadınız tabi...

sharkhunter

Bide hava atıyo arabam gti diye  ;D dimi eralp arkada ben göremedim ya sen   :D

volksport

Alıntı yapılan: sharkhunter - 10 Eylül 2007, 13:58:53
Bide hava atıyo arabam gti diye  ;D dimi eralp arkada ben göremedim ya sen   :D

Sen arkada göremedin,ben üst geçide çıktım rahat 5 dakika bekledim,sonra karşıya geçtim hala göremedim. :D :D :D

Firestarter

Siz bekleyin, bekleyin. Daha çok beklersiniz. Biz dikiş ata ata sizden önce gittik ;D

sharkhunter

elle dikiş yaptın galiba çok geç geldinn

Ouzoo

faruk abi bu hafta geliom angellara bakıcamm :)

h. içi hangi gün müsaitsin sen
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

sharkhunter

kardesım aksam saat 7 den sonra musaıtım angeller suan bı arkadasta cabuk gel valla adam onlara unoya takacak ;D