golf 3 amerikan park

Başlatan servet_volt, 01 Ocak 2012, 14:51:22

« önceki - sonraki »

MeTHea35

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 01 Ocak 2012, 22:02:10
doguşun tr satışında us parçalar yok olsa bir kaç ürün daha alıcam zaten ben sip edicem  1.2 ay sonra sanada getirrtiriz beklersen:=)
bilaL ABİM TOPRAAM ALINTI YAPTIM BAK:) BENDE İSTİYORUM PARKYA SADECE ÖNLERE RENGİ SANA BIRAKIYORUM AL LÜTFEN OLURMU BANADA HABERDAR EDERSENDE SEWİNİRİM..

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 06 Ocak 2012, 22:20:45
bilaL ABİM TOPRAAM ALINTI YAPTIM BAK:) BENDE İSTİYORUM PARKYA SADECE ÖNLERE RENGİ SANA BIRAKIYORUM AL LÜTFEN OLURMU BANADA HABERDAR EDERSENDE SEWİNİRİM..

tamam toprağım alırken toplu alırım  merak etme :=):)
Exclusive Garage

GTİ MEHMET

topsuz olmasın abi zaten öle AL HAHAHH :tamamdir SAYGILAR SAĞOL TOPRAAM ŞİMDİDEN

zaykoo

bende istiyorum toprağım beyaz :)

STAK67

5ani5 mk2

bi kaç ilana bakktım tr ye gönderi yok maleseff ama bi yok bulucam 4_5 takım getrtyim herkezin işi görülsün
Exclusive Garage

mehmetk

it ürür kervan yürür...

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: mehmetk - 09 Ocak 2012, 22:36:12
getiririz bilal :D bi koli

abi almanyadaa yokk bunlar abd de satılıyoo. Almayda orjın vardır. Onlarda pahalıdır :)
Exclusive Garage

zaykoo

bilal abi ne oldu amerikan parklar ;)

zaykoo

abi şu amerikan parklara bi el atalım ya ben siyah istiyom :sevgi: :sevgi: :sevgi:

taaytay

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 09 Ocak 2012, 21:15:16
bi kaç ilana bakktım tr ye gönderi yok maleseff ama bi yok bulucam 4_5 takım getrtyim herkezin işi görülsün
getirirsen bende talibim bilal  :)

5ani5 mk2

getirticez inş. ama zor gibi görüyüno americada orjinal olarak var tanesi 20 dolar:) anlamyadan getirtmek lazım yan sanayi oalrak onlar ucuz:):)
Exclusive Garage

htmetin

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 22 Şubat 2012, 18:59:58
getirticez inş. ama zor gibi görüyüno americada orjinal olarak var tanesi 20 dolar:) anlamyadan getirtmek lazım yan sanayi oalrak onlar ucuz:):)

söküp takmak için tamponda tahribat yapılıyor mu?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline