Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı - Sayfa 63

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

oktay hocam pazar sabahı tırabizon da olacağım :) t3 almaya geliyoz nasipse.

oktaygedikli

Arkadaşlar bügünde koleksiyondaki en değerli aracım golf mk1 i sattım istanbuldan yılmaz kardeşimiz aldı

Tüm araçlar satıldı volkswagen marka adı altında uzun bir süre aranızda olamıcam eğerki piyangodan aklıma bir proje cıkmaz ise görüşmek üzere  :saygılar

:(

TRABZON

İSTANBUL KARTAL

İZMİT GÖLCÜK

İSTANBUL BEŞİKTAŞ

oktaygedikli

Alıntı yapılan: lostys - 23 Kasım 2012, 16:37:05
oktay hocam pazar sabahı tırabizon da olacağım :) t3 almaya geliyoz nasipse.

Kardeşim hoşgeliyosun hangi araca gelion ?

oktaygedikli

Alıntı yapılan: vw_golf_mk2 - 18 Kasım 2012, 02:49:48
abi ama gerçekten burda mk2 çok tutulmuş:)

Evet mk2 mk3 mk4 piyasasını adeta trabzon belirliyor diye bilirim. en cook tutulan 3 serii

STAK67

abi hayırlısı olsun. umarım sıkıntını gidermiştir. yeni projelerle aramızda olursun umarım.

oktaygedikli

Alıntı yapılan: STAK67 - 23 Kasım 2012, 17:29:54
abi hayırlısı olsun. umarım sıkıntını gidermiştir. yeni projelerle aramızda olursun umarım.

Sağol kardeşim evet giderdim sayılır

oktaygedikli

Alıntı yapılan: lostys - 23 Kasım 2012, 18:08:58
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-trabzonun-en-temiz-1990-model-caravellasi-105621032/detay şuna geliyorum. tanıyor musun ?

Aracı biliyorum benim amca cocukları alıcaktı onu baktılar beğenmediler ama ben kendim gördüm desem yalan olur  buyur gel kardeşim hayırlısı olsun

lostys

Alıntı yapılan: oktaygedikli - 23 Kasım 2012, 18:42:43
Aracı biliyorum benim amca cocukları alıcaktı onu baktılar beğenmediler ama ben kendim gördüm desem yalan olur  buyur gel kardeşim hayırlısı olsun
yapma ya neden beğenmediler ? nesi vardı?

yılmazdmrz

Bu adam çok değerli, projeleri mükemmel, on numara bir insan kendisi inşallah sıkıntıları atlatınca yeni projelerle görmek istiyoruz seni abi  :)

oktaygedikli

Alıntı yapılan: yılmazdmrz - 27 Kasım 2012, 20:50:42
Bu adam çok değerli, projeleri mükemmel, on numara bir insan kendisi inşallah sıkıntıları atlatınca yeni projelerle görmek istiyoruz seni abi  :)

Sağol canım kardeşim  :saygılar

TEYOLOGY

7 ocakta Trabzonda olacağım nasipse. gelmişken oradan da bir araca bakacağım. bugün yarın baktıracağım kayınbiraderle kayınpedere. o olmazsa başka araçlara da baktıracağım. (kayınpederler Akçaabatta oturuyorlar zaten)

şu senin projeler satılmadan gelebilsem görebilsem veya hatta kredi işim 2-3 hafta önce olmuş olaydı da ben alabilsem güzel olacaktı ya nasip artık.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.