Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı - Sayfa 27

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengizhan_mk3

suskun

H.G WORKS

TEYOLOGY

döşemeler de tamam. artık 11 numara oldu araç

11/10
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

zamazingo

Hocam fotoğraflar kayboldu deme sakın bugün. :DEğer konuyu gördüysen senin için pro makine alıyorum bak.:)İnşallah bir gün karşılaşma imkanımız olur da şu bebeğin resimlerini çekme izni verirsin.:)Konuyu takip ediyorum.Aracı bitirince benim için de bir foto çek koy buraya.:)

oktaygedikli

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 30 Mart 2012, 03:24:17
döşemeler de tamam. artık 11 numara oldu araç

11/10

Sagl kardeşim eyvallah   :sevgi:

oktaygedikli

Alıntı yapılan: zamazingo - 30 Mart 2012, 19:24:42
Hocam fotoğraflar kayboldu deme sakın bugün. :DEğer konuyu gördüysen senin için pro makine alıyorum bak.:)İnşallah bir gün karşılaşma imkanımız olur da şu bebeğin resimlerini çekme izni verirsin.:)Konuyu takip ediyorum.Aracı bitirince benim için de bir foto çek koy buraya.:)

Bugün kaybolmadı kardeşim  ekliyorum şimdi süpriz fotolar yorum için sağol inşallah karsılasırızda çekersin pro foto  :saygılar  :   sevgi:

escocem

Yapılan işçiliğe özene yenilenen parçaların güzelliğini takdir ediyorum kardeşim fakat rengi beğenmiyorum ne yalan söyliyim.Çok siyah kullanman gerekicek diye düşünüyorum umarım nikelaja boğmazsın.

oktaygedikli

Hidrolik direksiyonu bekleyemedim ustada dedi gelince takarız aracı yatırmanın anlamı yok ve motorumuzu attık  :D  :sevgi:

oktaygedikli

oktaygedikli

Aks kafalarınıda büyülttük ve yeniledik  :)