Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1983 volkswagen passat cl variant 1,6 ( 17.01.2010 resimler son sayfa ) - Sayfa 28

1983 volkswagen passat cl variant 1,6 ( 17.01.2010 resimler son sayfa )

Başlatan nizam, 05 Eylül 2007, 21:50:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Atay

Güzel olmuş ama jant istiyor.Birde camların arasına da siyah bant çek bence. :):)
Food's life! Learn it.

SCORPIONMAN2005

car wolf

filim yapıcam komple ozamanda kapı direklerine yani yanlarına folyo kaplatıcam bir bütün olsun diye , jant bulursam alıcam gene bunlar idare ediyor saç jnattan iyidir :) herkes beyendiğine göre sorun yok .
Sizlere birşey sorayım boya farklı duruyormu peki ???
My Cars Audi & Vw Germany Style

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GolfMk1Cabrio

Ben boyada farklılık göremedim ama gözle görmek lazım burdan biraz zor oluyor  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SCORPIONMAN2005

fotolardan bir farklılık görülmüyor ama sen yinede benim gözlere aldanma Sedat.2 gün önce kırdım gözlüğü emrah yenisini yapıyor  ;D ;D ;D ;D

MeTHea35

car wolf

sağolun teşekkürler elimizden gelen bunlar şuan daha güzelinide yaparız inşallah

suskun

sedat benimde ufak tefek işlerim var kaportayla ilgili nisan mayıs  gibi gelcem bi fikir alalım senin kaportacıdan
H.G WORKS

car wolf

Alıntı yapılan: suskun81 - 09 Mart 2010, 21:08:53
sedat benimde ufak tefek işlerim var kaportayla ilgili nisan mayıs  gibi gelcem bi fikir alalım senin kaportacıdan

olur abi nedemek başım gözüm üstüne sen yeterki geliyorum de

suskun

H.G WORKS

Mk1GTI

Allah razı olsun şu aracı elden geçirdiniz valla sedat nizamın babasında araba elden gidecekti :D Güzel olmuş kendine gelmiş değeri artmış aracın :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 10 Mart 2010, 15:01:41
Allah razı olsun şu aracı elden geçirdiniz valla sedat nizamın babasında araba elden gidecekti :D Güzel olmuş kendine gelmiş değeri artmış aracın :)

öhö öhö :) evet abi sadece bende olsaydı araç ilk aldıgımız halde kalırdı ama imkan ve durum  :'( anlayan birine gitmesi güzel
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)