BaL Kabağına dönüşmeden öncesi ve sonrası hepsi burda !

Başlatan predator, 29 Aralık 2011, 10:40:32

« önceki - sonraki »

STAK67

abi bu gece sıkılıyodum saat 1den beridir :) bende oturdum senin arabayı çizdim jantlar acayip hoşuma gitti bence rsleri kışlık yap bunları yazın tak :D  uyku sersemi biraz karaladım ama koyayım fotoyu birazdan :)

suskun

H.G WORKS

STAK67

serhaty

Hayırlı olsun, bbs öncesi jantları da çok yakışmış.

frtzmn

hayırlı olsun dikkat cekici bi rengi var aracın gayet tatlı olmuş

predator

5ani5 mk2

vayy beee :) ben buracın sıfırdan toplandıgnı bilmiyodum süper mişş :) kazasız belasız binin inş:)
Exclusive Garage

predator

Restorasyon aşaması 200 küsür tane resmi var ama sırası ile değil çok karışık, içinden 100tane resim seçip upload ettim ilk mesaja koydum ;)

Bilal bey teşekkürler, diğer aracım polo satılsa ön tarafı orj. çevirme ve krom tamponları alma yolunda ilk adımları atmaya başlıcam dahada güzel olucak inş.

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: predator - 09 Ocak 2012, 13:32:43
Restorasyon aşaması 200 küsür tane resmi var ama sırası ile değil çok karışık, içinden 100tane resim seçip upload ettim ilk mesaja koydum ;)

Bilal bey teşekkürler, diğer aracım polo satılsa ön tarafı orj. çevirme ve krom tamponları alma yolunda ilk adımları atmaya başlıcam dahada güzel olucak inş.

inş. inş... :)
Exclusive Garage

predator

Sabah hepsi beni al der gibi bakiyodu dayanamadim bir kac kare cektim :)) sol bastan > fıstık+bal kabagı+nazar boncugum <3  :sevgi:

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

fotorite

Süper bir uğraş olmuş ellerinize sağlık bendede hemen hemen  aynı renkte vespa motorsikletim var. Bizde aynı böyle söktük boyadık topladık...