arkadaslar bu arabayı bilen varmı

Başlatan zaykoo, 27 Aralık 2011, 23:37:10

« önceki - sonraki »

Halil_50

bende biliyorum bu aracı eski sahibinin ümraniyedeki sanayide dükkanı var o zaman arabada hellanın mercekli farları momonun 17 inç jantları ekranlı teybi geri görüş kamerası felan vardı. Ama o eski hali kalmamış gibi :-\

htmetin

İyi ozaman herkez bu arabayı bildiğine göre alıyormuyuz? :D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

Peki 1.8 lerin performansı nasıl.. biraz beygir fakiri arabalar diye biliyorum. yakıtta fazladır kanımca..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

zaykoo

evet bu arabayı alacaz maşşallah tanımayan yok :)ama sıkıntı şurda benim kardeş daha arabasını satamadı fiat brava var 2001 elx onu bekliyor satmak için malesef.biz bu arabayı satana kadar golf te gidecek ;)

Halil_50

Bu arabayi bende taniyorum eski sahibi arabaya cok iyi bakiyordu içiyle dışıyla istanbulda gordugum en iyi golf3 diyebilirim ama pek eski hali kalmamış gibi duruyor

zaykoo

Halil_50

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

servet_volt

Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

cavanozz

Alıntı yapılan: zaykoo - 07 Ocak 2012, 22:31:59
arabayı aldık arkadaşlar :)

hadi hayırlı olsun, güzel araç.. kazasız belasız inşallah..
yeni yine yeniden..!! 8)

suskun

hayırlı olsun kazasız belasız  :tamamdir
H.G WORKS

STAK67

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

5ani5 mk2

hayırlıı olsun kardeşimm...... plakyı degiştirmyinn:)  kazasız belasizz yeni resimleri bekleriz.
Exclusive Garage

zaykoo

arkadaşlar hepiniz sağolun.resimler gelecek ama biraz zaman malum hava şartları :)araç güzel full ne ararsan var