I love my polo :)

Başlatan BURAKMURAT, 22 Aralık 2011, 23:21:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BURAKMURAT

Selamun Aleyküm . Herkeze merhabalar hayırlı akşamlar . Bende aranıza bugun katıldım . İsmim BURAK . İstanbul Maltepe'de oturuyorum . 2012 polo 1.4 Comfortline kırmızı Aracım .
 ~ Sis farı
 ~ Park sensörü
 ~ Egzos ucu + opsiyonel yapılanlar . Teşşekkürler  :)

suskun

hoşgeldin keyifli forumlar resimlerinide bekleriz aracın  :tamamdir
H.G WORKS

BURAKMURAT

Hoşbulduk sağol  : ) iLerleyen zamanlarda resim yükleyeceğim

arda366

o.bilge

hayırlı olsun. sis farı ve park sensörü kaça mal oldu? park sensörün teypten gözüküyor mu?

DogukanYILDIZ

hayırlı olsun gule gule kullan bende pendıkteyım yakınız aman opsıyonlarına fılm felan ekleme =)

o.bilge

Alıntı yapılan: DogukanYILDIZ - 23 Aralık 2011, 12:01:44
hayırlı olsun gule gule kullan bende pendıkteyım yakınız aman opsıyonlarına fılm felan ekleme =)
ahahaah adamın çok fena canı yanmış :D yan ve arka camlara eklesek?

DogukanYILDIZ

dusun ıste bu kdar koydu bana onları sokmek.goz alısınca sımdı cıplak kotu gelıyor ınsana .

BURAKMURAT

Alıntı yapılan: o.bilge - 22 Aralık 2011, 23:54:58
hayırlı olsun. sis farı ve park sensörü kaça mal oldu? park sensörün teypten gözüküyor mu?
800 TL sis farı 250 tl park sensörü + ücret ödedim orjinal fabrika çıkış oldu . Sağol teşşekkürler .

BURAKMURAT

Alıntı yapılan: DogukanYILDIZ - 23 Aralık 2011, 12:01:44
Sağol allah razı olsun yok zaten film düşünmüyorum  :)

kemal_koker

Hayırlı Olsun.

Fotografları beklıyoruz

BURAKMURAT

Alıntı yapılan: kemal_koker - 23 Aralık 2011, 21:57:12
Hayırlı Olsun.

Fotografları beklıyoruz
Allah razı olsun kazasız belasız inşallah  .. Pc'ye atamadım resimleri ilerleyen zamanlarda halledicem . 

mukusar

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..hemen bi kan akıt bence kırmızı göz alır :)....aracın anahtar teslimi kaça mal oldu acaba
G T I