bosh

Başlatan Londonn, 16 Aralık 2011, 19:35:33

« önceki - sonraki »

tuncyapici

HAYIRLI OLSUN JANTLAR SÜPER AMA BÜYÜK KARDEŞİM YAAA AMAN DİKKAT

Londonn

Alıntı yapılan: tuncyapici - 11 Şubat 2012, 23:23:33
HAYIRLI OLSUN JANTLAR SÜPER AMA BÜYÜK KARDEŞİM YAAA AMAN DİKKAT
aynen tşkler  ;)

xabu

birçok arkadaşımız beyaz seviyor ama bende gümüş rengi hastasıyım bence çok yakışıyor :)

Londonn

aynen heryer beyaz doldu..benim önceki araçta metalik gümüştü buda.. hatta metalik renk için 800 tl artı para verdim.opak yani normal renkler 800 - 1000 lira indirimdeydi ben alırken...

murat_2242

bu jantların 4 bijonu varmı acaba ilk çıktığından beri bakıyorum bulamadım maalesef.6n e takacam.

Londonn

Alıntı yapılan: murat_2242 - 13 Şubat 2012, 17:40:41
bu jantların 4 bijonu varmı acaba ilk çıktığından beri bakıyorum bulamadım maalesef.6n e takacam.

bilmiyorum ama audi rs6 jantları bunlar..böyle aratırsan belki denk gelebilir..kesin vardır..zaten replika bunlar..oem markaya replika diye geçiyor..kesin vardırr..

Londonn

yokmu yay için yardımcı olcak bi arkadas.. uygun fiyatlı bi coilover veya eibach 3.5??

tuncyapici

baba harbi on numara yaaaaaaa güzel güle güle kullan :)

Londonn

Alıntı yapılan: tuncyapici - 18 Şubat 2012, 01:09:46
baba harbi on numara yaaaaaaa güzel güle güle kullan :)

saol kardeşim..bide yay bulursam 11 numara olcak..tşkler ;) :tamamdir

ogretmen_ankara

Maşallah çok güzel, yanlız konforu bozmuyor mu? malum heryer çukur. Bi çukura düşşe hemen balon gibi bir olumsuzluğu var, görüntü 10 numara olmuş ama...

Londonn

Alıntı yapılan: ogretmen_ankara - 22 Şubat 2012, 11:28:28
Maşallah çok güzel, yanlız konforu bozmuyor mu? malum heryer çukur. Bi çukura düşşe hemen balon gibi bir olumsuzluğu var, görüntü 10 numara olmuş ama...
ya düştüğü oldubi kaç çukur ama şimdilik bişey yok..lastkler lassa sanmıyorum aşırı bişey olsun..zaten çok hızlı bi düşme olmadı allahtan şimdilk.konfordada aşırı bi sıkıntı yok..sadece çok keskin dönüşlede ara yollardan çıkarken falan biras ses yapıyor o kadar..memnunum.zaten yeni lastikler jantlarda öyle.inş bi sıkıntı olmas ilede

kemal_koker

senın koltuklarda yatık duruyor  :D :D

Londonn

dediğim gibi çok aşırı yatık degil ama ortası yani çok geride degil..

arkadaki polo jantsız acaip değişik geldi bana :)  sanki farklı arabalar gibi  8)