Çift Mühür App. Beşiktaş Baskı.

Başlatan AG0463, 12 Aralık 2011, 00:18:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kemal_koker

Alıntı yapılan: arda366 - 14 Ocak 2012, 15:58:57
benim plakam geldi tek mühür parası verdiğim halde çift mühür geldi

arda plakan hayırlı olsun kardeş. eraya mı yaptırdın sende

arda366

Alıntı yapılan: kemal_koker - 14 Ocak 2012, 19:12:15
arda plakan hayırlı olsun kardeş. eraya mı yaptırdın sende
. Teşekkürler eraya yaptırdım

AG0463

keko gibi bi tek biz mi çift mühür parası verdik  :D :D
GTD

kemal_koker

yaptıran arkadasların hepsı 34 plaka bakalım 27yi nasıl cıkartacak bu eray  :-\

ayrıca Azam sen bu işin önünü açan arkadaşsın sana da teşekkürü bir borç bilirim.

AG0463

rica ederim ne demek. 27yi de basar merak etme. diğer siteden biliyorum 41 felan yapmıştı. hatta ilk ilanı actıgında 41 plakalı vardı. =)
GTD

kemal_koker

salı gunu yollayacak işte endişeli biraz da heyecanlıyım :D

o.bilge

yeni alan arkadaşla hayırlı olsun. endişeye gerek yok. adam güvenilir bir kişi.

bu arada mühürler emniyette vuruluyo. kendi dedi çocuğu yolladım emniyete diye. tşof ve egm mühütreri var

o.bilge

bu arada, çift taraflı bantlar ne derece dayanıklıdır? araç yıkanırken sıkıntı olur mu? silikon elzem midir?

HecctoR

Alıntı yapılan: o.bilge - 21 Ocak 2012, 21:15:52
bu arada, çift taraflı bantlar ne derece dayanıklıdır? araç yıkanırken sıkıntı olur mu? silikon elzem midir?

Çift taraflıya güvenme tek başına işe yaramaz. Zamanla plakan düşecektir.. Kesinlikle silikon sürmelisin.  :melek:
Referee

o.bilge

Alıntı yapılan: HecctoR - 21 Ocak 2012, 21:25:17
Çift taraflıya güvenme tek başına işe yaramaz. Zamanla plakan düşecektir.. Kesinlikle silikon sürmelisin.  :melek:
büyük ihtimal öyle yapıcam. bir sıkıntı daha var. arabaları kopyalayabiliyorlarmış. bizim forumda bir başlık gördüm de app yaptıran bir  arkadaşın plakaları kopyalamışlar.

http://www.vwtr.net/forum/caddy-transporter-ve-caravelle/yapistirma-plaka-ve-sokme-islemi-yardim-t13665.0.html

kemal_koker

milyonda bir rastlanacak bi durum da . App yle ne alakası var ?

o.bilge

bilmiyorum konuda rastladım valla.

kemal_koker

burada plakası acık bir sürü araba bunlara senın aracnda benım araclarımda dahıl . ne malum su zamana kadar kopyalanmadıgı  :D

rene

Beyler herkesin zevki tabi ama şu kesarları siyah çerçeveli plakalar bence hiç hoş olmamış  :-\