Çift Mühür App. Beşiktaş Baskı.

Başlatan AG0463, 12 Aralık 2011, 00:18:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AG0463

Bugun soranlar icin; bi arkadaştan aldm numaranızı. plaka bastırmak istiyorum diyin. adres felan isteyecek. hesap numarasına parayı yatırın. ertesi gün kargoya veriyo.

534 486 63 73
Eray YÜMSEL

çift mühür:130TL
Tek mühür 100TL

İnce Punto:

Kalın Punto:
Resmi Mevcut deil. ancak adı üzerinde yukardakine göre yazılar daha kalın.

Bu da örnek olarak benim aracın resmi. Eski plaka da yanında farkı görmeniz icin.

GTD

by_burak

klasik olcak ama sorun yaratırmı sence polisler açısından  ;)

ben orjinal plakaları slikonla çift taraflı bantla yapıştırdım.keşke yapıştırmasaymışım bundan yaptırırdım

AG0463

çift mühürlü olanı var. sorun cıkaracagını sanmıyorum.

ancak ben yine de plakanın birini yanımda taşıyorum. kılın teki bişey derse plakam düştü bunu bastırdım bende demek icin =)

o çift taraflı bantı anladm da silikon niye ya :D allah korusun kaza olsa tampondan sökemicekler plakayı :D :D :D
GTD

CoX_BoY

cift mühürlüye polis bisey demiyor mühürsüzlere laf diyor hatta kılında birine denk gelirseniz evrakta sahtekarlıktan alırlar sizi içeri :D

AG0463

artık sıfır arabalar da tek mühürlü plakalarla çıkıyor. emniyet mühürü kalktı artık. sadece cemiyetin mühürü oluyo plakalarda ancak ben nolur nolmaz diyip çift mühürlü yaptırdım. =)
GTD

by_burak

babam vida atalım düşerse başımız çok ağrır dedi ben zor caydırdım pimapenci olunca tabi bastık silikonu  :D :D

AG0463

=)) düşer mi ya cm'si 1kg taşıyo orta kalite çift taraflı bantların :D neyse olan olmuş :D
GTD

by_burak

evt ama araya su sızdımı bant özelliğini kaybediyo kalite bant kullandık ama hafif saldı ondan sonra zaten silikonladık.neyse konuyu kirletmiyim ben  :)

AG0463

kirlensin ya onemli olan ilk mesaj :D benim bi karım yok sonucta :D şey ilk yapıştırdığında kuru olması lazm. ben yeni aldıklarımı yapıştırdım sonra yağmur yağdı, kenarlar attı sonra tekrar yapıştırdım bende =)
GTD

white quattro

İstanbulun plaka yazı tip çok hoşuma gidiyor  :sevgi:
quattro

rsb

bende önlere kare arkalara normal yaptırmayı düşünüyorum ... bu arada bişey duydum .. plakan ister tek mühür olsun ister çift ama o kenardaki çizgileri sildiğimiz zaman gene sahte plaka işlemi görüyormuş ... ne kadar doğrudur bilmiyorum ..netliğini öğrenmek istiyorum bilen birileri varsa aydınlatsın bu soruyu ..

rsb

azam görgüsüz adam   abi :)  plakasından amerikan parklarına sislerinden jantlarına  :) ( nerden dilime takıldıysa bütün buluşma boyunca adama görgüsüz dedim ) :) :)

o.bilge

allaaaaaaaaaah işte benim konum. hemen yaptırıyorum.