Hibe edilmiş garibim.

Başlatan AG0463, 06 Aralık 2011, 16:22:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AG0463

bizim okulun makine mühendisliği bölümüne hibe etmiş hocalardan biri. garibim eskiden kapalı alandaydı. tadilattan sonra dışarı attılar çürümeye terkettiler. motoru yok sanırım icinde mundar etmişlerdir. :D dışında da cok fazla bi çürük yok iç kısımlara bakamadm ama temiz gibi herşeyiyşe orijin :D bakalm belki kendi haline terkettiler ise alırım toplarım :D bizim de bi PROJEmiz olur :D

GTD

AG0463

çok iyi olur ya bunu toplayabilsem hevesim de var zaten bızıklamak istiyorum bişeyler. poloya yemiyo şimdi. yeni araba =). bunu alırsam da aç kalırım okulda ya yemem icmem bunu toplamaya harcarım :DD:
GTD

nizam

tampon sinyal depo kapagı ön panjuru kapı seritleri servet değerinde :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

STAK67

valla on numara duruyo :) çok orijinal

arda_86xxx

azammmmmmmmmmmm tamponları götürelim  depo kapağınıda aman kaçırmayalım

CoX_BoY

Alıntı yapılan: nizam - 06 Aralık 2011, 16:31:58
tampon sinyal depo kapagı ön panjuru kapı seritleri servet değerinde :D
alla doğru dedin denkanlıktan istesek vermezlermi bunu bize ya hangi okul bu

CoX_BoY

elektirik tesisatına ben talibim mesela özellikle sinyal kllarının oldugu bölgeye

STAK67

verilirse eğer bence hiç mıncıklamadan adam akıllı bi kaportayla on numara olur :)

CoX_BoY

ben bunna benim gti motoru koymaya zarıyım böyle şase kolay kolay cıkmaz

AG0463

ben bi konuşayım dekanlıkla bakalm nolucak =)  vermezlerse ben yavaş yavaş sökerim o aracı orda :D
GTD

CoX_BoY

Alıntı yapılan: AG0463 - 06 Aralık 2011, 16:53:36
ben bi konuşayım dekanlıkla bakalm nolucak =)  vermezlerse ben yavaş yavaş sökerim o aracı orda :D
öyle yapacaksan hem parca listesi cıkartayım hatta sökmenede yarımcı olurum :D daha önce bahcede bitane parcaladım :D

AG0463

bu başlık altından gelişmeleri iletirim size =)
GTD

arda_86xxx

konuş dekanlıkla arabasının üstü olmayan bir arkadaşımız var felen de acındır kendini arabanın parçalarını ona düşünüyorum de :):):):):)
Alıntı yapılan: AG0463 - 06 Aralık 2011, 16:53:36
ben bi konuşayım dekanlıkla bakalm nolucak =)  vermezlerse ben yavaş yavaş sökerim o aracı orda :D