11 Aralık 2011 vwtr istanbul buluşması ne dersiniz ? ( ÜMRANİYE MESİRE ALANI )

Başlatan arda_86xxx, 03 Aralık 2011, 16:56:35

« önceki - sonraki »

predator

Mk1 aşkına bide bide bide Allah ne verdiyse :)  :sevgi: :sevgi:

Yarın sabah ilk güneş ışıkları ile beraber Mk1 in marşına basıla besmele çeklip yola çıkılaaaa  :D

mukad

yarın sabah 9.30 da ben 1. köprü gişelri geçtilkten sonra sağda sizi bekliyorum telefonum 0534 956 24 30

arda_86xxx

tamam kardeşim avrupa yakası buluşacak olanlar
09,00 da cevizlibağ honda cem in önünde buluşulacaktır.
Alıntı yapılan: mukad - 10 Aralık 2011, 10:55:01
yarın sabah 9.30 da ben 1. köprü gişelri geçtilkten sonra sağda sizi bekliyorum telefonum 0534 956 24 30

arda_86xxx

rsb

sticker falan yapsakmı acaba ? kaputlarımızın yada camlarımızın üzerine vw arması veya ne bilim buluşmayla alakalı bişey ?

arda_86xxx

iyi olur ama nasıl ?
Alıntı yapılan: rsb - 10 Aralık 2011, 11:27:14
sticker falan yapsakmı acaba ? kaputlarımızın yada camlarımızın üzerine vw arması veya ne bilim buluşmayla alakalı bişey ?

rsb

eyüpe söylemek lazım metalcil yani ... oda gelirse  gelirken getirir .. konvoyda  takarız millet farkımızı anlar :) kaputlara kocaman VWTR yazar :D bide arka cama :)

chemisamet

sheker_

arkadaşalar şimdi benim görevim mangalı kömürü çalı çırpıyı getirmek . ercihan abiyi alıp gelmek dışında herhangi başka birsey varsa haber edin eksik birşey kalmasın . 2 araba geliyorum aksilik olmazsa . fotograf makineside ayarldım.varmı başka birşey . birde erci abi kacta senın orda olucam

metalcil

Arkadaşlar, yarın elimde olmayan nedenlerden dolayı tüm gün iş yerindeyim :( Malesef buluşmaya gelemiyorum. Artık bir sonrakine inşallah. Stickerlar için kusura bakmayın. Bir sonraki buluşmada telafi ederiz inşallah. Elimdeki stickerlarıda hafta içi dağıtmaya başlayacağım. İçlerine extra olarak VW PERFORMANCE stickerı ekleyeceğim. Umarım iyi vakit geçirirsiniz. Bir sonraki buluşmada ilk 11 de yerimiz olur inşallah.

arda_86xxx

yok kardeşim saolasın.
Alıntı yapılan: sheker_ - 10 Aralık 2011, 14:41:41
arkadaşalar şimdi benim görevim mangalı kömürü çalı çırpıyı getirmek . ercihan abiyi alıp gelmek dışında herhangi başka birsey varsa haber edin eksik birşey kalmasın . 2 araba geliyorum aksilik olmazsa . fotograf makineside ayarldım.varmı başka birşey . birde erci abi kacta senın orda olucam

arda_86xxx

nasip gelebilsen iyiydi ama kısmet
Alıntı yapılan: metalcil - 10 Aralık 2011, 14:42:21
Arkadaşlar, yarın elimde olmayan nedenlerden dolayı tüm gün iş yerindeyim :( Malesef buluşmaya gelemiyorum. Artık bir sonrakine inşallah. Stickerlar için kusura bakmayın. Bir sonraki buluşmada telafi ederiz inşallah. Elimdeki stickerlarıda hafta içi dağıtmaya başlayacağım. İçlerine extra olarak VW PERFORMANCE stickerı ekleyeceğim. Umarım iyi vakit geçirirsiniz. Bir sonraki buluşmada ilk 11 de yerimiz olur inşallah.