Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf esp

golf esp

Başlatan brkpm, 01 Aralık 2011, 21:10:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkpm

arkadaşlar iyi akşamlar.bende 2004 golf v sportline var.buqun okuldan cıktıktan sonra araba kendılıgınde esp off ısıgını yaktı.tusuna basmama rağmen sonmedı ısık.arabayı durdurup kontagı cıkardıktan sonra tekrar calıstırınca sondu ısık.neden olabilir acaba*??

enesandic

esp  abs asr  ile birlikte çalışır bunlardan birinde sorun varsa esp devre dışı kalır arabanı bilgisayara bağlatıığında hemen ne olduğunu söylerler sakın özelde acemilere  sağını solunu elletme
Büyük imza...

mussel

Kesinlikle oynatma,benim aracımda da esp arızası meydana geldi,istanbuldaki yetkili servisler dahi çözemedi eğer istanbuldaysanız sizi gereken yere yönlendiririm.
03.06.2005

5ani5 mk2

ışıkk söndüysee devam:) voltaj dalgalanması soketkerın nem veya su almış olması kablolarda hasar. bir çok nedeni olablir. tekrarlarsa bakarsın artık:==)
Exclusive Garage

enesandic

Alıntı Yapışıkk söndüysee devam:) voltaj dalgalanması soketkerın nem veya su almış olması kablolarda hasar. bir çok nedeni olablir. tekrarlarsa bakarsın artık:==)

abs sensörü bir an bile görmese hemen abs asr esp devre dışı gösterir bir daha gelene kadar sıkıntı yok :)
Büyük imza...

confidence

arıza kısa sürelı olsuysa endişelenmeye gerek yok ama servıse götürüp bı pcye soktur derım aracı..
CONFİDENCE
[/b]

brkpm

buqunde kullandım arabayı bu kez esp ısıgı yanmadı.galiba sizinde dediğiniz gibi bir an bi temassızlık oldu.tesekkurler yardımlarınız ıcın

OffLineR

Tekrar etmiyorsa takılma.
Önemli bir şey olsaydı sönmezdi.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

06onur

fren hidroliği eskimiş pas yapıyor olabilir, değişmediyse orj. ile değişmesi faydalı olur
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

htmetin

ESP çok iyi bişey ama..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

06onur

Binen bilir mükemmel.
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

OffLineR

ESP benim yol dostum.
Ben attırıyorum arabanın götünü o topluyor :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)