Vwtr.net İSTANBUL PARK PİST Organizasyonu

Başlatan ReDDeviL, 27 Kasım 2011, 14:55:57

« önceki - sonraki »

htmetin

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 27 Kasım 2011, 16:55:53
Olsun hasan abi yürek yeter her bölümde katıldın aracınla hiç çekinmeden  :tamamdir

Eyvallah kardeşim.. Asla Affetmem...
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ReDDeviL

Alıntı yapılan: htmetin - 27 Kasım 2011, 16:59:43
Eyvallah kardeşim.. Asla Affetmem...
Bir tek polo GTI kullanamadık o içimde kaldı , geçen seneki tanıdığım eğitmen orda olsa onada binmiştik  ::)
ADK

arda_86xxx

Arkadaşlar kendim gelmiş girmiş kadar sevindim resimlerde sizi gördüğüm için çok eğlenceli geçmiş maşallah diyelim makinalarımza allah nazarlardan korusun.. Kısa süre sonra bir kahvaltı veya barbekü ( ama biz yapıcaz kendimiz pişirip kendimiz yicez ) organizasyon yapmayı planlıyorum.İnşallah toplanıp hasretliği gidericez.

ReDDeviL

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 27 Kasım 2011, 17:33:40
Arkadaşlar kendim gelmiş girmiş kadar sevindim resimlerde sizi gördüğüm için çok eğlenceli geçmiş maşallah diyelim makinalarımza allah nazarlardan korusun.. Kısa süre sonra bir kahvaltı veya barbekü ( ama biz yapıcaz kendimiz pişirip kendimiz yicez ) organizasyon yapmayı planlıyorum.İnşallah toplanıp hasretliği gidericez.
Çok iyi olur  :tamamdir
ADK

chemisamet

Valla agalar hersey cok guzeldı hele benım taka hakkındaki yorumlar içimi ferahlattı
Fatih, hasan ve can kardesıme cooook tesekkur ederım ılgllendıklerı ıcın supersınız..

CoX_BoY

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 27 Kasım 2011, 17:33:40
cok iyi olur be krdeşim

dün yaşadığım talihsiz bi olay sonucu bende benim ihtiyarı getiremedim ama sizlerin fotolarını görünce cok sevindim

arda_86xxx

hayırlısı kardeşim malum pazar günleri çalışıyorum. İş yerinden volkswagen ailemiz için izin alıp güzel bir organizasyon yapalım. tahmınımce 2 hafta sonraki pazar olur :):):) umarım uygun olur herkeste daha güzel olur.
Alıntı yapılan: CoX_BoY - 27 Kasım 2011, 17:50:45
cok iyi olur be krdeşim

dün yaşadığım talihsiz bi olay sonucu bende benim ihtiyarı getiremedim ama sizlerin fotolarını görünce cok sevindim

STAK67

video iyimiş :) keşke daha çok çeksydiniz

chemisamet

Bır kac tane daha var gelıyo ama bıraz uzun surebılır :saygılar :saygılar

5ani5 mk2

bende eve geldim arakdaşşşlar Gerçekden sizlerle olmak süperdi. :) aslında vwtr mk3 buluşması olduu diyebliriz:) bendede baya resim olduu ekliyorum birazdann:)
Exclusive Garage

ReDDeviL

Alıntı yapılan: STAK67 - 27 Kasım 2011, 18:16:29
video iyimiş :) keşke daha çok çeksydiniz
Video var hasan daha benm işlerim bitmedi bitince paylaşıcam bende
ADK