Polo 6r xenon

Başlatan eyuri, 27 Kasım 2011, 02:11:52

« önceki - sonraki »

eyuri

Poloma xenon taktırmayı düşünüyorum ama ampül tipini bilmiyorum ?

tech_00

POLO 6r'lar bildiğim kadarıyla H7 istanbuldaysan xenon konusunda  sana yardımcı olabılırım,kendi yerimiz var  :)

eyuri

İstanbulda değilim de hangi marka alıyım ya da sen gönderir misin ben Ankaradaym ?

tech_00

Tabiki gönderirim orda guzel montaj yapabılecek bı elekrıkcın varsa hıc sorun olmaz

eyuri

sislere de şu ledli küçük lambalardan takabilir miyiz ? ben gelebilirim yanına senin sorun olmaz ama maliyet önemli tabi :)

tech_00

Ben inan elimden geleni yaparım kardes,ama o sıslerde bırkaç çeşit oldugundan suan net bırsey soyleyemıyorum :)

eyuri

Yarı dönemde eve dönerken muhtemelen yanına uğrayabilirim o zaman seni durumdan haberdar ederim bana yardımcı olacağına inanıyorum Ankarada açıkca tanıdığım iyi bir elektrikçi yok :S

tech_00

Basım üstüne elden geldiğince forumdaki arkadaşlarımıza yardımcı olurum herzaman

o.bilge

Alıntı yapılan: tech_00 - 28 Kasım 2011, 01:34:35
Basım üstüne elden geldiğince forumdaki arkadaşlarımıza yardımcı olurum herzaman
hocam sizin mekan istanbulun neresinde

tech_00

Avrupa yakasında üstad, Eyüp tarafında Rami'de hatta Rami açık oto pazarı vardır belki bılen vardır onun hemen yanında,,Aslında müsait bi zamanda forumda konusunu açıcam ama yanlıs anlasılmasından çekındıgım için açmadım henüz :)

eyuri

açarsan sevinirim neden yanlış anlaşılsın ki

mukad

bencede aç en azından biribirmize faydamız olur benen kısa zamana ggelicem yanına 

tech_00

Desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar  :) ,bu gece ben konuyu açıyorum