Colorado red passat 1.8t ( istemeyerek satmak durumundayım)

Başlatan lancelot, 23 Kasım 2011, 18:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lancelot

arkadaşlar aracım satılılıktır. İstemeyerekte olsa ev aldığım için satmak durumunda kaldım. Krediler resmen insanın belini büyüyor. Bir nebze olsun krediyi hafifletmek için satılıktır. :(  :-\ Üyelerimize indirimimiz herzaman vardır ;)
ilan numarası=65254072
ilan link= http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-temiz-yorulmamis-65254072/detay/

İlan onaylandıktan sonra bakabilirsiniz  :)

kqray

hayırlı satışlar passatcılar olarak firardayız bi satılıkta benden ...

aykuttuncer

temız arac masallah km bıraz cok ama bakımlı gordugum kadarıyla hayırlı satıslar

kqray

kilometre ideal be arkadaşım ben passatta düşük kilometreli araç saylıdır heralde

lancelot

teşekkürler arkadaşlar. koray sendemi satıyosun ? seninkide hayırlı olur inş dostum :) ilanı koyalı daha 5 saat oldu 20 tane takas gelmiş :D nakit hiç yok bu ne iştir anlamadım :) aykut teşekkürler hayırlı olur inş :) İsteğim yabancıya gitmemesi.

aykuttuncer

parada bizde yokkı :) normal arabam yokkı passatım olsun yoksakı hıghlıne ve t hastasıyımdır :)

kqray

aynen nakit veren yok anlamadım gitti varkende ben kaçırdım adamı  benim arabaya 22.500 verdi vermedim :) şimdide satmaya çalışıorum 21.500 üstünü veren yok yada hep takas teklifi geliyo

lancelot

aynen aynen banada 22 300 verdiler en son ama kurtarmıyo bana maloluşu 23. takasta bir sürü araba geliyo ama o arabalarda benim içime sinmiyor :)