amerikan park hakkında

Başlatan mukad, 23 Kasım 2011, 13:11:35

« önceki - sonraki »

ugur_seyhan

Bu hafta sonu hava güzel  efkan  sen gel halledeceğiz  bi şekilde  boş göndermem seni :D

AG0463

ya arıza modulu taktırdım normal park ampulleri takılı olmayınca yine hata verio :D  biim farlarda o normal parklar cok kötü duruyo amerikanlarla birlikte ona bi çözüm bulalım ya :D hem şu 3. stop flaş olayını yapamadık hala :D bende mi geleyim bi gün :D
GTD

ugur_seyhan

normal park ampulleri olmadan veriri onun tek çözümü ali cengiz sitili  3ncü stop devreleri hazır istersen yollayayım takarsın aracına ?
1nci versiyon 8 kere çakıp sonra sürekli  yanık kalma ikinci versiyon 8kere çakıp  biraz durup yine 8 kere kaçma ve frene basıldığı sürtece aynı şeklide çalışma.

AG0463

elle ayarlanabilr mi o yoksa 2 versiyon icin 2 ayrı modul mu var?
GTD

ugur_seyhan

tek modülle toplanabilir ama   bunun için hafızalı olması gerekli modülün onuda yapabilmek için birini bekliyoruz o yapacak açıkçası  şu an istersen seyir halinde sürekli çakar olur frene bastığında direk yakabiliriz.

AG0463

tamam o zaman. şu versiyon 2 olan modulden ayır abi bana bi tane. ben haftaya haber vericem şuan mali sıkıntıdayım :D
GTD

TwinCept

maliyeti nedir azam  bunların ?

AG0463

25liraydı sanırm. tam emin deilim ama ugur abim bize bi indirim yapar :D
GTD

TwinCept

yaparsa bende istiyorum gelince hesaplaşırız azam

ugur_seyhan

25 LİRA fiyatı ama forum üyelerine kargo dahil 25 olur tüm ürünler...:D

mukusar

Alıntı yapılan: ugur_seyhan - 16 Mart 2012, 18:23:27
25 LİRA fiyatı ama forum üyelerine kargo dahil 25 olur tüm ürünler...:D
Azam bende isterm ondan haberin olsun.uğur kardeşim flaşlı dolaşırız dimi:)
G T I

ugur_seyhan

confidence

ya benım jettayada bi çözüm bulun ön sınyalle gündüz farının parkları yakınca yanmasını istiyorum :( ???
CONFİDENCE
[/b]