Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ilk arabam golfüme neler yapabilirim ve araç hakkında yorumlarınız??

ilk arabam golfüme neler yapabilirim ve araç hakkında yorumlarınız??

Başlatan eren06, 22 Kasım 2011, 19:59:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eren06

mrb arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce golf 4 2004 model 1.6 comfortline aldım şimdilik herşey yolunda umarım bi sıkıntı yaşamam aracın  görüş ve önerileriniz nelerdir?? işte golfüm.

seearee

hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin.çok güzel ve diri gözüküyor bir şey yapmana gerek yok bence.belki yan çitaları gövde rengine yada metalik yapabilirsin.

eren06

teşekkrler allah razı olsun. yan çıtalar benimde gözüme batıyo bu aralar. metalik yaptırabilirim. peki bu ön ve arka çıtaları nasıl gövde rengi yapabilirim? ve sizce nasıl durur?

bermuda24

hayırlı olsun kazasız belasız,gövde rengi çıtalar daha uygun olur diye düşünüyorum benim önerimde camlardaki mor cam filmini söktürüp ön cam haricindeki tüm camları 2 numara siyah cam filmi yaptırmanı öneririm aracın daha yakışıklı gözükür  

ogretmen_ankara

Hayırlı olsun çok güzel. Kazasız belasız kullan inşallah. En güzel hali doğal hali

eren06

teşekkürler allah kimseye kaza bela vermesin. bişeyler yapmak istiyorum araca tabi fazla doğallığını bozmak istemiyorumda gövde rengi çıtalar ve cam filmi olabilir mesela..

nesquik

Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

yesilkrt

kapı kolları ve tüm çıtaları gövde rengine boyatabilirsin en başta, sonra cam filmi. bunlar çok güzel gösteriyo.
MK-IV- Comfortline

eren06

samet kardeş benzine gücümüz yetmiyo bea :):) gaz alıp geziyoruz ama benzindeki tadını vermiyo :D

eren06

yesilkrt teşekkrler önerin için profilinde arac senin sanırım bi kaç foto gönderirsen memnun olurum bi göz atıyım aracına

byturel

Kırmızı her zaman gösteriyor arabayı Allah kaza bela vermesin güle güle kullan, Yollarda eskisin :) Arkadaşlar yazmışlar zaten neler yapılabileceğini bize bir şey kalmamış :) xenon tak kırmızıya güzel gider diye düşünüyorum.
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

eren06

nesquik

Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]