polo 6n siyah zeminli ledli stop

Başlatan ReDDeviL, 01 Ocak 2011, 02:39:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Stoplarımdan gayet memlunum. fakat ledli stoplarda hep aklım kalmıştır bu yüzden satan varsa fiyatın uygunluğuna göre düşünebilirim bilginiz olsun iyi forumlar..
ADK

ReDDeviL

ADK

ReDDeviL

ADK

gto

hocam sonar fara sonar gider. kromajlı stoplarını filmle koyulaştırmışsın mükemmel olmuş. bence yapma derim :) çok değiştirmek istiyorsan hella stoplardan araştırmalısın bence :)

ReDDeviL

tşk.ederim memlunum bende stoplarımdan,olursa uygun alırım diye ilan açtım
ADK

ReDDeviL

ADK

10-UR

Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

ReDDeviL

budamı ledli daha önce görmedim sanki
ADK

boracanon

konu açılalı baya bir zmaan geömiş...

ben istiyorum bu stoplardan nasıl irtibata geçeriz..?
Alıntı yapılan: 10-UR - 12 Ocak 2011, 15:03:42
bunlardan getirebılırım ıstıyosan..[IMG]http://img257.imageshack.us/img257/9642/fkrlxlvw207.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

alper19

onur abi en son agustos ayinda online olmus :D
e bay den alicaksiniz burda bulamasiniz bu stoplari ve arac ustunde gordum cokta hos degil bence

ReDDeviL

Alıntı yapılan: boracanon - 19 Kasım 2011, 23:51:47
konu açılalı baya bir zmaan geömiş...

ben istiyorum bu stoplardan nasıl irtibata geçeriz..?
Ben aracımı bile sattım vay be ocak ayında açmışım konuyu  ;D Bizim kasalara herkesede önerdiğim gibi arka stoplara ince transparan kırmızı folyo attır aracında kırmızıysa çok güzel oluyor orjinal stopları üzerinde değişiklik yapabilirsin , ledli stop olayı çok yaygın kimisi sever kimisi sevmez zevkine bağlı  ama güzel olur ben hep sevmişimdir  ;D
ADK

ahmet_0519

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 20 Kasım 2011, 11:39:04
Ben aracımı bile sattım vay be ocak ayında açmışım konuyu  ;D Bizim kasalara herkesede önerdiğim gibi arka stoplara ince transparan kırmızı folyo attır aracında kırmızıysa çok güzel oluyor orjinal stopları üzerinde değişiklik yapabilirsin , ledli stop olayı çok yaygın kimisi sever kimisi sevmez zevkine bağlı  ama güzel olur ben hep sevmişimdir  ;D

olaya bak abı ya :D  ;D ;D ;D ;D
farkıN yoKsa yaŞama ;)

ReDDeviL

ADK