Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
2.Sakarya Buluşması 20.11.2011 - Sayfa 3

2.Sakarya Buluşması 20.11.2011

Başlatan Yükselgfb, 20 Kasım 2011, 22:56:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

barthez

Alıntı yapılan: rene - 24 Kasım 2011, 23:31:26
Resime doymuyoruz :) beyler radar cezası gelmiş benim hazırlıklı olun  >:D
radarı nereye kurmuşlar
golf 4 1,8 Highline

rene

:) Saka kardesler ya yoklama yapayım dedim gece o yola radar kursalar benim eve icra gelir :D

Yükselgfb

Hahaha iyi bari  ;D Ya camili yolunda radar  olduğunu biliyorum da gündüz koyuyorlar genelde gece olmaz diye şeyettik  :D
yalnız yol bittiğinde kavşakta duran polis biraz bakış attı sanki uzaktan oraya nasıl geldiğimizi görmüş gibiydi  ;D

ggtoker

son ıkı resımdekı aparatların altında hortum var... onlar ne işe yarıyor acaba...

zaykoo

arkadaşalr bidaki buluşma ne zaman,ara fazla uzamasın bunuda kaçırmak istemiyorum :)

Yükselgfb

Gökhan kardeşim o aparat hakkında bi bilgim yok konuyu Genel başlığının olduğu kısımda veya Polo 6N kısmında açarsan daha iyi yardımcı olurlar sanırım  :tamamdir

odyseuss

bu sayfaya erişim verilmiyor. duvarını "herkes görebilir" şeklinde düzenlemelisin  :D
VW Sakarya Facebook Sayfası

bugra54

gökhan o hortumlar boğazın arkasında ikitane hava cıkısı vardır oraya girer ince hortumlardır ben bı ara cıkardım bısey değiştirmedi boğaz kelebeğindeki fazla havayı tahliye eder elini boğaz kelebeğinin arkasına sok bulursun cıkısları

ggtoker

Alıntı yapılan: bugra54 - 26 Kasım 2011, 21:54:24
gökhan o hortumlar boğazın arkasında ikitane hava cıkısı vardır oraya girer ince hortumlardır ben bı ara cıkardım bısey değiştirmedi boğaz kelebeğindeki fazla havayı tahliye eder elini boğaz kelebeğinin arkasına sok bulursun cıkısları

eyw saolasın... hava filtre kiti aldımda onunda hava girişleri var sıkıntısız kullanırım o zmn :D :D

cengizhan_mk3

VE 313 Ayrıcalığını heryerde epeyce belli ediyor..  :tamamdir :tamamdir :tamamdir