...ÖNCE MRB...sonra sol-iç aks başı bilya dağıtma sorunu..

Başlatan adige_60, 20 Kasım 2011, 08:17:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

valla haklısın ama bizde bildiklerimizi aktarıyoruz adamların işi o bizim bildiğimiz bu  ;)
H.G WORKS

adige_60

Alıntı yapılan: suskun81 - 20 Kasım 2011, 22:52:13
valla haklısın ama bizde bildiklerimizi aktarıyoruz adamların işi o bizim bildiğimiz bu  ;)

milyon tane servisten  iyi burda  paylaşılanlar :D  :tamamdir

aykuttuncer

bizim araba :) tamirde dur bakalım ne diyecekler enişte arabanın sahıbı yedek parca muduru yetkılı servıste dur bklm sonucu bıldırırm sanada :)

adige_60

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 21 Kasım 2011, 01:54:53
bizim araba :) tamirde dur bakalım ne diyecekler enişte arabanın sahıbı yedek parca muduru yetkılı servıste dur bklm sonucu bıldırırm sanada :)

ağa mumkunse eniştenin numarasını alim arıza yapılırken arayım :D çok tşkler ya vallahi :D mutlu ettin gece gece.. :D araba ile sağa manevra yaparken 80-90  km hızla sanki sol ön teker çıkacak gibi titreme yapıo..  3. kes dagıtcam ben galiba.. hayırlı haberlerni bekliyorum :D

aykuttuncer

Alıntı yapılan: adige_60 - 21 Kasım 2011, 02:19:42

ağa mumkunse eniştenin numarasını alim arıza yapılırken arayım :D çok tşkler ya vallahi :D mutlu ettin gece gece.. :D araba ile sağa manevra yaparken 80-90  km hızla sanki sol ön teker çıkacak gibi titreme yapıo..  3. kes dagıtcam ben galiba.. hayırlı haberlerni bekliyorum :D

bende gorusemedım daha alırım haberlerı yazcam buraya soncuu

adige_60

aykuttuncer

dun telefonda konustum yayı ters takılmıs heralde dedı ustayla konusmus bugun bakcaklarmıs arabaya

qucur

hacı bunun içinde yay yok ki ne yayından bahsediyon sen  :t bilya we yataktan ibaret bunun için ben serwiste çalışıyorum stabilizatörü değiştir hiç bi sorun kalmicak emin olabilirsin  :bekleriz:

aykuttuncer

valla bılmıyom baska bı bolumun yayı falandır yapılmıs arac gozukurde bısey yok dıyomus ustalar

adige_60

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 22 Kasım 2011, 20:42:27
valla bılmıyom baska bı bolumun yayı falandır yapılmıs arac gozukurde bısey yok dıyomus ustalar

offf  :(

aykuttuncer

yan sanayı kullanıldıysa oda yapar kanımca ustalar bılıyosunuz

adige_60

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 23 Kasım 2011, 00:00:56
yan sanayı kullanıldıysa oda yapar kanımca ustalar bılıyosunuz

abi bilmiyomda orjinal diye aldım. 1. orjinaldı  90 liraya almıstım.  ikinci 65 mi dedi ne çakma demişti.. :bekleriz:

suskun

mesaj okunuyomu bilmiyorum ama tekrar yazıyorum stabilizatör
H.G WORKS

aykuttuncer

Alıntı yapılan: suskun81 - 23 Kasım 2011, 00:50:53
mesaj okunuyomu bilmiyorum ama tekrar yazıyorum stabilizatör
hamit abi bakmışlar o parcada bı sorun yokmus abı