Vites Aralıkları

Başlatan mukusar, 15 Kasım 2011, 22:10:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mukusar

Alıntı yapılan: o.bilge - 16 Kasım 2011, 00:33:34
keşke bende dsg olsa da tavsiye olmasa :D
Bir dsg miz bile yok :):)
G T I

AG0463

GTD

mronbas

Arkadaşlar bende de TDI jetta var. Bahsettiğiniz olay aracın yük durumu, sürüş karakterine ve yol durumuna göre değişkenlik gösteriyor.

mustafa8988

rsb

Alıntı yapılan: AG0463 - 16 Kasım 2011, 00:30:50
DSG var diye herhalde. ama manuele aldığımda cıksa guzel olurdu. :D

kardeşim bi insan ezilirde bu kadar ezilmez ama :) :) adamları bunalıma soktun lan :D

AG0463

Alıntı yapılan: rsb - 19 Kasım 2011, 00:38:08
kardeşim bi insan ezilirde bu kadar ezilmez ama :) :) adamları bunalıma soktun lan :D

Alıntı yapılan: mustafa8988 - 19 Kasım 2011, 00:26:58
azam özeniyoruz ama  ;D

ya bilsem dermiydim ya. ama o vites geçişlerindeki ani devir düşüşleri yokmu aah ah :D :D
GTD

o.bilge

Alıntı yapılan: AG0463 - 19 Kasım 2011, 01:16:02
ya bilsem dermiydim ya. ama o vites geçişlerindeki ani devir düşüşleri yokmu aah ah :D :D

yarın gidiyorum oto pazarına satıcam dsg alıcam ulan :D

aytact

bu özellik benim hoşuma gidiyor aslında. sakin kullandığında ayrı, seri kullanmak istediğinde ayrı. senin o anlık duygularını anlıyor araç sanki.  :o

:tamamdir
SABIR; Boyun Bükmek Değil, Mücadele Etmektir ! ! !

o.bilge

Bence de güzel özellik de her dakka onu kollamak zor yahu bir de trafiğin içindeyken

AG0463

Kollamana gerek yok ki abi arabanin sesini dinle bagirmaya baslayinca yapistir debriyaji :))
GTD

o.bilge

Alıntı yapılan: AG0463 - 19 Kasım 2011, 11:43:57
Kollamana gerek yok ki abi arabanin sesini dinle bagirmaya baslayinca yapistir debriyaji :))
normalde oyle ama diger turlu agresif kullanmazken cikti mi ne zaman cikicak diye kollamak zor. Ben hep dinleyerek yapiyorum. Tada denk gelirse oku gorursem degistiriyorum

mustafa8988

manuel de iyidir ya çok kötülemeyelim  :) ama dsg başka :D

MasterWK

Viteste kullanırken tavsiye vermesi bir yana bazen boştaykende tavsiye veriyor. Vites cuk diye oturuyor, o kadar düşünceli bir arabamız var :) :)
Otomobil özgürlüktür...

mukusar

Bide hava filtresi varken devri köklemenin tadı paha biçilmez tabi :):) ------
G T I