SAKARYADAN GOLF3

Başlatan bugra54, 13 Kasım 2011, 20:54:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SpeedyTR

Hayırlı olsun, kazasız belasız binersin inşallah. :) temiz görünüyor araç  :tamamdir 97 Ford ile aralarında konfor/donanım çok fark ediyormu? yakıt baya fark etmiş ama :)

zaykoo

dostum hoşgeldin bende sakaryalıyım poyrazlarda oturuyorum :)

srndesign

hoşgeldin Buğra bende sakarya'dayım zaten bi buluşma düzenleniyor mutlaka görüşelim bende muayene istasyonundayım ok

bugra54

Alıntı yapılan: SpeedyTR - 16 Kasım 2011, 21:32:08
Hayırlı olsun, kazasız belasız binersin inşallah. :) temiz görünüyor araç  :tamamdir 97 Ford ile aralarında konfor/donanım çok fark ediyormu? yakıt baya fark etmiş ama :)
tesekkür ederim kardeşim ford ıle arasında baya bi fark var ama bu araç daha temiz ford ile arasında motor farkı var 1,6 16 valf z-tech motor baya ıttahalı ama kalıtre olarak golf daha iyi  :)

bugra54

hepinize teşekkür ederim Allah kimseye kaza bela vermez insallah sakarya bulusmasında görüşürüz inşallah..

htmetin

Avatarına bakıyorumda hemen reklam olmuşsun. Maşallah diyelimde kaza bela olmasın inşallah.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

bugra54

teşekkür ederim hasan kardeş allah kimsenin basına kaza bela vermez insallah..

Yükselgfb

Hayırlı olsun aracın  kardeşim aracı bugün canlı canlı da görme şansımız oldu maşallah çok güzel duruyor.
kazasız belasız  :tamamdir

ilGhiNC

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Maşallah tertemiz araç.Ben de Sakaryalıyım.Ama istanbulda oturuyorum.Aslen Karasuluyum.
CRAFTER TDI 163 ps

bugra54

teşekkür ederim talha seninkisini yanına yaklasamam ama bizde 90'larda takılıyoz  :)

odyseuss

Kazasız belasız kullanmak nasip olsun. rengi de ayrıcaklıklı  :sevgi:
VW Sakarya Facebook Sayfası

ggtoker

kardesım araban yakıyor.. yakından gorunce daha diri duruyr.... allah kaza bela vermesın....

bugra54

tasekkurler kardesım allah sanada kaza bela vermez insallah