13.11.2011 ankara buluşması fotoğraf ve videolar

Başlatan suskun, 13 Kasım 2011, 17:38:19

« önceki - sonraki »

Hayri

Alıntı yapılan: emreyazici - 13 Kasım 2011, 23:36:02
hayri abi ellerine sağlık da face'ten ben seni ekleyemiyorum :) oraya da koyduysan fotoları beni eklersen sevinirim :)

buraya resim yüklemek bu saatimi aldı  ;D düşün bir de facebookta yayınlamaya kalksam sabahı bulacaz  :p bu bilgisayar işleri bana göre değil. bu yaştan sonra neler öğreniyoruz bea  :) onu da yaparsam eklerim  ;) sevgiler...

90khan

Hayri

çok güzel olmuş. ellerine sağlık. yanlız bi şey diyecem. tek MK3 olacağımı düşünmüyordum  :( yanlız bıraktılar  :bekleriz: bidahakine bekliyoruz ona göre  :tamamdir

90khan

hayri abi seninde ellerine sağlık polo istilası vardı buluşmada:)

06kzn39

gökhan eline sağlık bu kadar mı senin çektiklerin

aykuttuncer

guzel olmus kısmet olmadı arkadaslar hıc ztn bu bulusmalar kısmet olamıyor bı aksılık cıkıyor uymuyor yada hayırlısı ne dıyelım masallah araclara

Hayri

Alıntı yapılan: 90khan - 14 Kasım 2011, 00:07:41
hayri abi seninde ellerine sağlık polo istilası vardı buluşmada:)
aynen kardeş  ;D Polo arası Golf olduk  :D ama güzeldi  :tamamdir

G60

Maşallah kalabalık buluşma olmuş, gelemedik özel işler malum. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

ReDDeviL

Resimlere bayıldım süper buluşma olmuş , Maşallah arabaların hepsi ayrı ayrı güzel ama beyaz 6r çok güzel ve farklı olmuş  :tamamdir
ADK

white quattro

Emeği geçenlerin ellerine ayaklarına sağlık ;)  :tamamdir
Fotoğraflar muhteşem olmuş  :o

quattro

LUPUS

Katılan arkadaşlara Teşekkürler.Keyifli bir buluşma oldu.Tüm araçlar güzel ve bakımlıydı.favorim RBT gti  :D ellerine sağlık güzel bakmış aracına. :) :)
Fotoğraf çeken arkadaşlarda iyi iş çıkarmışlar onlara da teşekkürler,ellerine sağlık. :tamamdir

ÜRENCİK

Alıntı yapılan: Hayri - 14 Kasım 2011, 00:03:35
çok güzel olmuş. ellerine sağlık. yanlız bi şey diyecem. tek MK3 olacağımı düşünmüyordum  :( yanlız bıraktılar  :bekleriz: bidahakine bekliyoruz ona göre  :tamamdir
Abi oda senin ayrıcalığın olsun maşallah çok temiz aleet ama..
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

90khan

Alıntı yapılan: 06kzn39 - 14 Kasım 2011, 00:16:12
gökhan eline sağlık bu kadar mı senin çektiklerin
soğuk yüzünden objektif buğulanmaya başladı ben gitmeden önce netleyemez hale geldi makina bu kadarla yetindik malesef