Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Satılık Çeşitli Parçalar ( MK 1 - MK 2) - Sayfa 2

Satılık Çeşitli Parçalar ( MK 1 - MK 2)

Başlatan cnr_mk1, 11 Kasım 2011, 19:36:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: eses GTI - 02 Aralık 2011, 23:51:44
iyi aşkamlar ats jantların ET değeri kaç cm dir,hayırlı satışlar.

15" 5,5J ET 36
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mk1GTI

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 14 Aralık 2011, 22:30:16
saygılar erşan abi saolasın  :)

Rica ederim.. ilk mk1 aldığımda bunlardan vardı çok güzel aracı yormayan modeller.. Param şuan kısıtlı olmasa almak istiyorum ama bi mk1 in peşindeyim hemen alıp kaporta boyaya sokucam nekadar yiyeceği belli değil o yüzden hiç heves bile edemiyorum bu jantlara. 

Alanı pişman etmeyecektir. Hayırlı satışlar.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

cnr_mk1

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 14 Aralık 2011, 22:32:34
Rica ederim.. ilk mk1 aldığımda bunlardan vardı çok güzel aracı yormayan modeller.. Param şuan kısıtlı olmasa almak istiyorum ama bi mk1 in peşindeyim hemen alıp kaporta boyaya sokucam nekadar yiyeceği belli değil o yüzden hiç heves bile edemiyorum bu jantlara. 

Alanı pişman etmeyecektir. Hayırlı satışlar.
hayırlısı olsun abi hakkında.bende aslında pişman değilim aldıgıma.aracı gercekten yormuyor ama ats dende hevesliğimi aldım bbs alayım diyorum 15 inç.bakalım sembolik rakam yazdım ciddi bi vatandaş cıkar gelirse veririm.nasipse bbs alırım diye düşünüyorum.

ReDDeviL

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 14 Aralık 2011, 22:35:15
hayırlısı olsun abi hakkında.bende aslında pişman değilim aldıgıma.aracı gercekten yormuyor ama ats dende hevesliğimi aldım bbs alayım diyorum 15 inç.bakalım sembolik rakam yazdım ciddi bi vatandaş cıkar gelirse veririm.nasipse bbs alırım diye düşünüyorum.
bbs yakışır caner süper olur hatta diğer yapacaklarını da yaptımı tadından yenmez  :tamamdir
ADK

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 14 Aralık 2011, 22:44:44
bbs yakışır caner süper olur hatta diğer yapacaklarını da yaptımı tadından yenmez  :tamamdir
inş altan zamanla hepsi olur...dua ett bana  :)

cnr_mk1

Golf Mk1 Sağ Sol Ayna Takımı Satılmıştır.Diğer Parçalar GÜNCEL.