Vwtr.net iphone uygulaması!!!

Başlatan dj_burak, 11 Kasım 2011, 10:31:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dj_burak

Buradan saygı değer site yöneticilerine ve yetkililerine sesleniyorum neden bizim sitemizin bir iPhone appsi yok telefonlardanda rahatça siteye girebilmek için en azından sitenin mobil versiyonu veya bir app yada en azından forumrunner a kaydetsenizde bizde telefonlarımızdan rahat rahat girsek saygı değer site yoneticileri eminim çoğu forumdaşımda benimle aynı görüşte sonuçta büyük bir sitemiz var ve bunu hakediyoruz...

alpers3

Aha ayaklanma var:)hemen ağaç dewirip barikat kuralım:))))

nizam

ben bilmez o kadarını

osman ve erdem :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

SNCKTR

cop kovalarını devırdım  molotofları yapıyorum vwtr.net bınasının onunde bulusalım  :) :D

dj_burak

Gardınızı almayın gelin sizde bizimle bir olun elele verirsek aşamayacağımız sorun yok sürekli kaydır kaydır küçült büyült tut sürükle parmaklarım heder oldu valla :D

nizam

Alıntı yapılan: SNCKTR - 11 Kasım 2011, 10:44:05
cop kovalarını devırdım  molotofları yapıyorum vwtr.net bınasının onunde bulusalım  :) :D
:t
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

STAK67

genel bi mobil uygulama yapalım bildiğim kadarıyla smf için böyle bişey var ama sürüm ne tam hatırlamıyorum

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

alpers3

Dükkandan lastik getireyim yakarız:)))

ALPER.

Alıntı yapılan: alpers3 - 11 Kasım 2011, 10:35:22
Aha ayaklanma var:)hemen ağaç dewirip barikat kuralım:))))

sandalyeden düştüm  ;D  ;D

aytact

sopalar elimizde, top tüfek belimizde, biz isteriz uygulama hey uygulama...

telefon ayır etmeyelim lütfen... iphone - blackberry - nokia ............
SABIR; Boyun Bükmek Değil, Mücadele Etmektir ! ! !

STAK67

http://www.vwturk.com/forum
burası vbulletin ama bu tarz bişey smfdede var altta tema seçme olayı var mobil için

dj_burak

Alıntı yapılan: G60 - 11 Kasım 2011, 11:52:13
Tapatalk kullanabilirsiniz. ;)

ben forumrunner kullanıyorum ama onuda deneyeceğim teşekkür ederim :) hey yönetici yönetici iii iiii iii :D