Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
İzmir VW Servisleri

İzmir VW Servisleri

Başlatan airportboy, 30 Ağustos 2007, 12:19:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

airportboy

Bu forumda hiç izmirli servis yetkilisi yok sanırım..Hatta İzmir den VW li yok galiba

caravelle105

Alıntı yapılan: airportboy - 30 Ağustos 2007, 12:19:15
Bu forumda hiç izmirli servis yetkilisi yok sanırım..Hatta İzmir den VW li yok galiba

Vardır mutlaka

kivancmtl

izmirden katılıyorum aranıza benim golf V midline var. izmir karabağlarda ki doğuş servisinden çok memlunum.

Ryan|vw

Alıntı yapılan: airportboy - 30 Ağustos 2007, 12:19:15
olmaz mı kardeşim benm servis var oraya götüreym seni ;) İZMİR liyizbizde

airportboy

Arkadaşım ilgine teşekkür ederim ama..ben gidecek servis aramıyorum...İzmir deki servislerin de bu platforma katılmalarını katkı yapmalarını, kullanıcı arkadaşların tanıtmalarını bekliyorum.
Mesela ben, 2.Sanayii de Avrupalılar VW servisine gidiyorum. Çok memnunum...Kaliteli ustaları var...
selamlar
naci

erdem2179

varr bende izmirliyim servis olarak gaziemir nuri küçük ü tavsiye ederim.doğuş ta iyi ama işler çok yavaş yürüyor.
Mk3 gti

merthpolo

nurı kucuk ıyıdır  ama bıraz tuzlu o yuzden degıstırdım sımdı karabaglarda erse ye gıdıyorum gayet memnunum.
the polo gti`s little brother the 101 ps 1,4litre 16v Sportline

R-Line

Volkswagen Yetkili Servis ( Gönen )
Oto Güçlü ( Vural Usta ) 12 senedir tanıyorum kendisini.
yedek parçayı mümkün olduğunca yetkili servisten temin etmeye çalışıyorum.

rocco35

İzmir de Ayhan Usta nın üzerine kimseyi tanımam. Motor ve mekanikte çok iyidir. Otokent 6. Sanayide Ayhan Aykaş tavsiye ederim.

erdem2179

Alıntı yapılan: rocco35 - 13 Mart 2008, 13:42:35
İzmir de Ayhan Usta nın üzerine kimseyi tanımam. Motor ve mekanikte çok iyidir. Otokent 6. Sanayide Ayhan Aykaş tavsiye ederim.
serdar merhaba ayhan ustanın varsa telefonınu adresini verebilirmisin.teşekkür ederim.
Mk3 gti

Bugia35

Karabağlardakı ERSE VW ÖZEL SERVİS  TLF:02322541454

minik

bende izmirdeyim önericeğiniz servisler işime yarıyacak.. teşekkürler...
SKODA FABİA 2004 1,4 16V SPENCİAL

nihat65

Arkadaşlar orjinal parçaları aln tanıdığınız ustaya bakımını yaptırın.Daha önce2000 yılında opel astra aldım 8 sene serviste bakım yaptırdım ata organizede opel araştırmada şimdi 2006 polo TDİ aldım artık servislere gitmiyeceğim işçilik parası çok alıyorlar.En güzeli alın parçayı sağlam bi usta ile işinizi halledin selamlar

passi

Nuri Küçüke götürüyordum şimdi de alsancak stadında orda S.Nezir'e götürüyorum
cok memnumun, gönenden cok daha iyi. cok iyi elemanlar var, Sedat abi oranın sahibi cok ilgileniyor
ve bu işi geröekten cok iyi biliyor. Hatta gaziemir karabağlarda da yeri var orda da kardeşi varmış ama hiç gitmedim.
gerçekten tavsiye ederim cok memnunum