Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
8 KASIM SALI İstanbul Buluşması MANGAL - Sayfa 12

8 KASIM SALI İstanbul Buluşması MANGAL

Başlatan ReDDeviL, 08 Kasım 2011, 21:03:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

Alıntı yapılan: chemisamet - 25 Temmuz 2012, 20:31:18
ben ıngılızcene takılmadım be abı cok samımı yazıydı  :D :D :D

şarkının orjinalini merak edenler için.. Hasan 12 yaşında daha ozamanlar :)

http://www.youtube.com/watch?v=Dyx4v1QFzhQ
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ReDDeviL

ADK

betoqu

Alıntı yapılan: cavanozz - 25 Kasım 2011, 23:30:24
Şuan vatan borcunu ödüyor oguzhan..  hayırdır..  ::)

Son taksidi kaldı kardeşli, geliyorumm....  :tamamdir

betoqu

Beyler şaka maka fenaaa özledim sizii...!

htmetin

şiştt Oğuzhan Şu son buluşmanın videosu ????
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

betoqu

O videolar bende saklı kardeşli, gelince piyasayı canlandırmak için kullanacağım onları... ;)

htmetin

Alıntı yapılan: betoqu - 22 Eylül 2012, 09:54:24
O videolar bende saklı kardeşli, gelince piyasayı canlandırmak için kullanacağım onları... ;)

Vayy yapıştır..

ReDDeviL

Alıntı yapılan: betoqu - 22 Eylül 2012, 09:54:24
:saygılar ^-^ ^-^
ADK

Ouzoo

Vayyy beee arabayı satıp bisiklet aldık diye kimse aramıyor görüyon mu  >:(

Edit: menapozlu kadın tribi. halen mesai yapıyorum, ondan bir an idrak edemedim tarihe bakmayı ashdfga
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

htmetin

Alıntı yapılan: Ouzoo - 14 Kasım 2012, 21:55:56
Vayyy beee arabayı satıp bisiklet aldık diye kimse aramıyor görüyon mu  >:(

Edit: menapozlu kadın tribi. halen mesai yapıyorum, ondan bir an idrak edemedim tarihe bakmayı ashdfga

Ne yaptın sen  ;D ;D

by_speedvw

Uçuyoruzz....

concrete

Alıntı yapılan: Ouzoo - 14 Kasım 2012, 21:55:56
Vayyy beee arabayı satıp bisiklet aldık diye kimse aramıyor görüyon mu  >:(

mesela haberimiz olaydı arayanımız edenimiz olaydı belki birlikte gidilebilirdi.... ayıp yaa :) ama harika kareler çekilmiş maşallah çok mutlu oldum fotolara baktıkça eskiler aklıma geldi hepp :)) 35 arabalı kaymk donduran günlerii heyy gidii heyy :))
http://img232.imageshack.us/img232/202/kralmsncombayraklar51ls7.gif

UĞRUNA KAN DÖKÜLMESİ GEREKİYORSA ACIMAM DÖKERİM...ALAYINA KAN , ALAYINA İSYAN...

htmetin

Alıntı yapılan: by_speedvw - 23 Kasım 2012, 00:09:04
farların acık olmamasının sebebi altarnetöre yüklenip cekişi etkilememesimi acaba :)

Aynen, O arakadaş biraz takıntılıdırda performans konusunda :)