Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf 1 GTI 1981 restoration - Sayfa 10

Golf 1 GTI 1981 restoration

Başlatan mk1orj, 31 Ekim 2011, 20:28:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

braveheart53

burdan bu sonuç çıkıyor kimse aracın nasıl yapıldığını hangi sorunlarla karşılaşıldığını merak etmiyor.. sadece bitiş halleri ilgilendiriyor.

GolfMk1Cabrio

Ben sustum sadece izliyorum ama aracı toplayanda bi paylaşımda bulunmuyo  :) Ben resto yapıcak olsam eğer kısmet olursa en ufak detayına kadar fotoluycam sırf bazılarına yardım olabilmek için  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

barthez

dalga geçiliyorsa bu konu benim gözümde ciddiyetini kaybetmiştir.
golf 4 1,8 Highline

Han

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 03 Aralık 2011, 14:55:31
Botmu var acaba forumda hit arttırması için.. Hadi selçuk konu güncel kalsın ve aracın sahibi resim yüklesin diye bir latife etmiş...
:D ;D :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

böke

güzel işlem olmus tebrıkler

pilotmk2

tekk kelimeyle başarılı  :tamamdir :tamamdir :tamamdir

mk1orj

selcuk naptin ya :) nerden cikardin o fotolari ?

arkadaslar sanirim selcuk yanlis bir anlasmaya sebep olmus :) araba o degil.. daha bitmedi bu siralar işlerden ve soguk havalardan dolayi pek ilgilenme firsati bulamadim ama yavas yavas devam ediyoruz... tüm asamalarin detayli fotolarini mumkun oldukca cekip gondermeye calisicam (bazen eller kirli veya bi seyle mesgul olunca insanin pek foto cekesi gelmiyor :))). )

en yakin zamanda gelismeleri buraya eklemeye calisicam..

ayrica herkese yorumlardan dolayi tskler.

ReDDeviL

Alıntı yapılan: mk1orj - 11 Aralık 2011, 00:07:50

arkadaslar sanirim selcuk yanlis bir anlasmaya sebep olmus :) araba o degil.. daha bitmedi bu siralar işlerden ve soguk havalardan dolayi pek ilgilenme firsati bulamadim ama yavas yavas devam ediyoruz... tüm asamalarin detayli fotolarini mumkun oldukca cekip gondermeye calisicam (bazen eller kirli veya bi seyle mesgul olunca insanin pek foto cekesi gelmiyor :))). )

Şakalandık Arkadaşlar  ;D
ADK

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: mk1orj - 11 Aralık 2011, 00:07:50

Ben espirisine gönderdim konuyu tamamiyle takip etmeyenler sadece fotolara bakıp yanlış anlamış .

Volkswagen Motorsport

Han

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 13 Aralık 2011, 13:23:24
Ben espirisine gönderdim konuyu tamamiyle takip etmeyenler sadece fotolara bakıp yanlış anlamış .

+1453 sırf yorum yazmak için yazanlardan olmuş bu çelişki :)
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

rsb

mesajım olsun konunun sonunu merak ediyorum :)

AG0463

o kadar sayfayı okudum ben bile inandım bi ara  ya =)
GTD

Bushido

çürük tedavisi ve boya ne kadara maal oluyo.mk1 için ö.m atarsanız sevirim