Toplu olarak R32 spoiler almak isteyenler

Başlatan byturel, 31 Ekim 2011, 13:51:57

« önceki - sonraki »

freegane

jant bu,ama parlak değil gri renge boyanmış. eğer modeli beğenirsen jantların kendi resmini depoya gidince çeker eklerim. ölçüleri ise ebat:18inç, ofset:8j ET değerinden emin değilim ama ya 35 ya da 38 olması lazım,ona da yine gidince bakarım  :tamamdir

ØSîRîS

benim araç basık halde acaba sürtermiki 5 cm lik eibach yaylar takılı araçta.. jantlar güzel valla..

byturel

bendede 5 cm lik eibag yay var. sport kit yok ama üzerindeki orjinal amortisörler var. jantlar güzel maşallah.
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

ØSîRîS

koni amortisörler var bende..bu jantlar gerçekten güzel  sürtermi sürtmezmi sorun o işte:(

freegane

18inç 8 ofset R32'nin orjinal jantının ölçüleri,ona istinaden almıştım bende,ama dürüst olmak gerekirse ET değerini bilmediğim için bişey diyemem,ben zaten kendime yaparsam spacer alacağım için dert etmemiştim onu :) zaten resimdeki Golf de R32,biliyorsun Adem R32 body kiti tamamlayınca mk4 alıp kendime R32 görünümlü bir Golf yapacam bu jantlarıda hesaplı bulunca aldım koydum kenara  ;D

ØSîRîS

ne diyim plan hazır tek eksik bir tane MKIV :)

bende gene bakmaya devam edeyim bakalım o zman :) 25 yıl ları unutma aklında olsun hep :)

freegane

Alıntı yapılan: ØSîRîS - 09 Mart 2012, 12:19:29
ne diyim plan hazır tek eksik bir tane MKIV :)

bende gene bakmaya devam edeyim bakalım o zman :) 25 yıl ları unutma aklında olsun hep :)

araba sorun değil,sorun arka tampon ve yan marşpiyerler  :D onları getirtebilirsem Mk4'ü almak kolay  :D

scarden

Alıntı yapılan: freegane - 09 Mart 2012, 12:21:20
araba sorun değil,sorun arka tampon ve yan marşpiyerler  :D onları getirtebilirsem Mk4'ü almak kolay  :D
aynen gani gelsin şu maşpiyel bekliyorum bende ;D

R-Line

Anniversary front bumper spoiler istiyoruz Gani duy sesimizi ;)

umut_mk4

gani aga spoiler alacagızda ılan suresi bitmiş
Birde paspas alacagım tavsiyeni bekliyorum
2015 1.4 125ps highline

freegane

Umut ilanı güncelledim,şu an ilan aktif ;

http://www.sanalpazar.com/Vw-Golf-Mk4-R32-Tavan-Spoiler__isp2974439

Paspası dışarıdan tam ölçülerinde bulman zor,genelde kesimleri uymuyor. Serviste 45-50 liraya satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Orjinal değil ama orjinal ölçülerinde yerli üretim. İstersen servise bir sor bulamazsan artık bi şekilde bir yerlerden temin ederiz :)

10LP976

Bana fiyat pahalı geldi nette bakmıştım boyalısını 150 e satıyorlar .. Orjinal e birebir aynı üretim olan toptancı tanıdığım var boyasız olaraktan 80 liradan getiriyor.. İsteyen olursa yardımcı  olablirim iyi günler :)